به گزارش خبرنگار حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، موزه مهاجرت موزهای است که تاریخ مهاجرت استرالیا را نشان میدهد. این موزه که در سال ۱۹۹۸ تاسیس شد، بخشی از موزههای ویکتوریا است و در شهر ملبورن قرار گرفته است.
موزه مهاجرت علاوه بر کار خود در زمینه ثبت تاریخ مهاجرت، میزبان نمایشگاههای مسافرتی مختلف و همچنین برنامههای آموزشی است. این موزه نمایی از فرهنگهای مختلف جهان است و در همین راستا از حیاطش برای برگزاری جشنوارههای جامعه که ترکیبی از غذا، موسیقی و فرهنگ است، استفاده میشود.
همانطور که متوجه شدید موزههای مهاجرت، مهاجرت بشر در گذشته، حال و آینده را پوشش میدهد. نمونه این موزهها فقط در استرالیا دیده نمیشود. امروزه موزههای مختلفی با موضوع مهاجرت در کشورهایی مثل آرژانتین، برزیل، کانادا، دانمارک، فرانسه، ایرلند، ایتالیا، نروژ، لهستان، پرتغال، صربستان، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سوئد، انگلستان، آمریکا و اروگوئه با هدف شناخت، ادغام و ایجاد آگاهی تأسیس شدهاند. این موزهها تلاش میکنند که به مهاجران کمک کنند تا بتوانند خود را به عنوان بخشی جدایی ناپذیر از ملت احساس کنند.
آنها سعی میکنند با هدف ایجاد همدلی درباره رویدادهایی که باعث شده افراد و به ویژه پناهندگان از سرزمین خود خارج شوند، اطلاعرسانی کنند. موزههای مهاجرت با این کار به طور کلی کلیشههای مربوط به مهاجرت را از بین میبرند.
در اینجا سوار بر قطار کلمات و تصاویر میشویم و سری به موزه بین فرهنگی اسلو می زنیم. این موزه که در سال ۱۹۹۰ در یک ایستگاه پلیس قدیمی واقع شده، یک موزه مهاجرت است و در درجه اول به جمع آوری، حفظ و انتشار تاریخ مهاجرت نروژ توجه دارد. مهاجرت دسته جمعی, پدیدهای در نروژ است که با هجوم کارگران مهاجر پاکستانی در دهه ۱۹۷۰ آغاز شد.
انتهای پیام/