به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به شروع فصل سرما و شیوع سرماخوردگی و آنفلوانزا در بین افراد، اینفوگرافی در فضای مجازی منتشر شده است که خوراکیهای مفید برای بهبود مبتلایان به بیماری آنفلوانزا را معرفی کرده است. طبق این اینفوگرافی بیمارانی که دچار آنفلوانزا شدهاند نباید از روغن و نمک زیاد در غذای خود استفاده کند و همچنین باید از خوردن قهوه، خامه، شیر و نسکافه نیز خودداری کند.
در عوض باید موادی مانند شلغم، کلم بروکلی، کاهو، چای زنجبیل، سوپ و آش و اسفناج بخورد. همچنین سیر، گوجه فرنگی، حبوبات، مور، توتفرنگی و بوقلمون نیز از شیوع به آنفلوانزا جلوگیری میکند.
در ادامه اینفوگرافیک مربوط به تغذیه در هنگام آنفلوانزا را مشاهده میکنید:
انتهای پیام/