به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، نخستین نشانههای ابتلا به این ویروس اسهال و استفراغ است. این خبر در بحبوحه رجوع تعداد بیسابقه بیماران مبتلا به نوع شدید آنفلوآنزا به اورژانس بیمارستانها منتشر شده است.
این نگرانی وجود دارد که این شیوع، سرآغازی بر یک زمستان بحرانی برای سازمان بهداشت عمومی انگلیس باشد که نسبت به سالهای گذشته، زودتر شروع شده است.
مرکز درمانی «کویین»، وابسته به بیمارستان ناتینگهام که یکی از بزرگترین بیمارستانهای سازمان بهداشت عمومی در کشور است، تنها در روز ۲۵ ام نوامبر، ۷۶۶ بیمار اورژانس داشته است. این رقم تا این تاریخ در سال جاری (۲۰۱۹)، رکوردی بیسابقه است.
بنیاد درمانی «میدلند شرقی» همچنین به خاطر شیوع «نورو ویروس» مجبور به تعطیلی یک بخش درمانی با ۱۵۰ تخت شده است.
بیمارستانهای دانشگاهی منطقه «لِستِر» هم از ۸۱۴ مورد مراجعه به اورژانس در همان روز خبر داده و گزارش کردند که «نورو ویروس» به دو بخش بیمارستان سرایت و تعدادی از بیماران را هم مبتلا کرده است.
در این هفته، چهار بخش بیمارستان «رویال بارکشِر» در ناحیه «رِدینگ» تعطیل شد و نیز گزارش شده که ویروس به سرعت در میان کارکنان بیمارستان «اَرو پارک» در «ویرال» منتشر شده است. چندین مورد این بیماری در بخشهای مختلف بیمارستان مشاهده شده است.
آموزشگاه «ماندلا» در شفیلد هم به علت بیماری تعداد زیادی از دانش آموزان تعطیل شده است.
از نورو ویروس گذشته، تعداد مبتلایان به آنفلوآنزا در بیمارستانها به ویژه در شمال انگلیس نیز نسبت به سال گذشته افزایش یافته است.
میریام دیکین، مدیر اداره سیاست گذاری و استراتژی سازمان بهداشت عمومی انگلیس که نمایندگی بیمارستانها را بر عهده دارد، میگوید: این میتواند نشانه نگران کنندهای حاکی از به حقیقت پیوستن پیش بینیها برای یک زمستان سخت باشد.
وی افزود: ما وارد مرحلهای میشویم که پرمشغلهترین دوره در نظام درمانی کشور است که هم اکنون نیز زیر فشار تقاضای بیش از حد قرار دارد. برای ما امنیت بیمار اولویت اول است، اما در کنار کمبود نیرو، شیوع آنفلوآنزا یا نورو ویروس میتواند پیامدی جدی بر خدمات ما داشته باشد.
سازمان خدمات بهداشتی انگلیس ضمن یک هشدار ملی، افشا کرده که در هفته گذشته چندین بخش بیمارستانی را تعطیل کرده و از مردم خواسته است که در صورت ابتلا به نورو ویروس که باعث اسهال و استفراغ میشود، از خانه خارج نشوند و به منظور کنترل شیوع ویروس، از مراجعه به پزشک یا بیمارستان خودداری کنید.
در هشدار سازمان بهداشت عمومی آمده است که مبتلایان به نورو ویروس نباید تا ۴۸ ساعت پس از گذشتن عوارض بیماری به سر کار یا مدرسه بازگردند.
مقامات بهداشت عمومی همچنین تاکید کردهاند که بهترین روش برای ایمنی در مقابل این ویروس، شستن دستها با آب گرم و صابون پس از استفاده از توالت و پیش از پختن و صرف غذاست.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/