به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت هواپیمایی AirAsia بزرگترین شرکت هوایی قصد دارد تا بیش از ۱۰۰ رستوران را در سطح جهان طی ۵ سال آینده افتتاح کند. این رستوران همان منوی AirAsia در پروازها را ارائه میدهد، از جمله برنج مرغ، ماهی آناناس، مرغ و نودل با برنج سیر.
این اقدام بخشی از برنامههای AirAsia است، برای تبدیل شدن به یک برند و اینکه جذابیت غذاهای آسیایی باعث شود تا مسافران آن را به غذاهای غربی ترجیح دهند.
اولین رستوران زمینی AirAsia به نام سانتان اخیراً در یک مرکز خرید در کوالالامپور مالزی افتتاح شد. ظروف غذای این رستوران حدود ۳ دلار قیمت دارند و انواع غذاهای محلی و سایر غذاهای معروف را که در پرواز ارائه میشود، شامل میشوند. در حقیقت رستورانهای هواپیمایی همان منویی که در پروازها برای مسافران سرو میکند، میفروشند.
انتهای پیام/