به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هفته گذشته «نچیروان بارزانی»، رئیس اقلیم کردستان عراق به همراه پسر عموی خود «مسرور بارزانی» رئیس حکومت محلی اقلیم برای دومین بار در یک ماه گذشته به دعوت «محمد بن زاید» ولیعهد امارات به ابوظبی سفر کرد.
بارزانی ها در جریان سفر به امارات با «محمد بن زاید» و «محمد بن سلمان» ولیعهد عربستان سعودی گفت وگو کردند و پس از این دیدارها بود که یک خبر بسیار مهم منتشر شد که توجه و حساسیت رسانه ها را به دنبال داشت.
بعد از دیدارهای فشرده سران اقلیم با بن زاید و بن سلمان، امارات ۳ هواپیمای حامل تسلیحات نظامی را بدون هماهنگی با دولت مرکزی عراق به اقلیم کردستان ارسال کرد تا بر ابهامات به وجود آمده بیفزاید و سوال های بیشتری بدون جواب باقی بماند.
در حال حاضر، اطلاعی از نوع سلاح های ارسال شده از امارات به اقلیم کردستان عراق در دسترس نیست و رسانه ها در این خصوص گمانه زنی می کنند اما در عین حال احتمال انتقال عناصر تروریستی به این شیوه از امارات به اقلیم رد نشده است.
براساس اطلاعات به دست آمده، سران اقلیم کردستان از آمریکایی ها ماموریت گرفته اند که نقش اساسی را در طرحی ایفا کنند که عراق را همزمان با ناآرامی ها در مناطق مرکزی و جنوبی وارد یک جنگ تمام عیار می کند.
سران اقلیم کردستان ماموریت دارند از ناآرامی های به وجود آمده در مناطق مرکزی و جنوبی عراق استفاده کنند و علاوه بر پیش بردن طرح کاخ سفید، انتقام شکست دو سال قبل را در کرکوک بگیرند و دوباره مناطق نفت خیز این استان را به تصرف دربیاورند.
به گفته منابع میدانی، اگر تنش ها در پایتخت و شهرهای مهمی از جمله «کربلا، نجف و ناصریه» افزایش یابد و سناریوی آمریکایی ها نیز برای درگیری «شیعی - شیعی» به نتیجه برسد، وضعیت بحرانی تر و راه برای جولان اقلیم باز می شود.
یک منبع میدانی در گفت وگو با مشرق با بیان این که درگیری میان گروه های شیعی فقط به سود محور شرارت سعودی و اقلیم کردستان است، تصریح کرد: بدون شک بارزانی ها به صورت مستقیم در استان کرکوک دخالت نمی کنند و عناصر تروریستی داعش را به میدان می آورند.
این منبع میدانی با توضیح این مطلب که صدها تن از تروریست های داعش از سال ۹۶ در اقلیم کردستان نگه داری می شوند، افزود: به نظر می رسد تروریست ها پس از آزادی در کرکوک ایجاد ناامنی کنند و نیروهای بارزانی به بهانه بازگرداندن امنیت وارد شوند و دوباره مناطق نفت خیز این استان را به کنترل درآورند.
به گزارش مشرق، اقلیم کردستان در حدفاصل سال های ۹۳ تا ۹۶ بخش وسیعی از منابع نفتی غارت شده ملت عراق را با قیمت پایین به صهیونیستها فروخت و در حال حاضر نیز این رژیم یکی از حامیان اصلی بارزانی ها محسوب می شود.
همزمان با اقدامات مشکوک سران اقلیم کردستان و تلاش محور شرارت سعودی برای درگیری میان گروه های شیعی در مناطق مرکزی و جنوبی، تحرکات نظامیان آمریکایی ها در استان الانبار در غرب عراق چند برابر افزایش یافته است.
براساس اطلاعات به دست آمده، نظامیان آمریکایی مواضع را در پایگاه نظامی «عین الاسد» در شمال استان الانبار (حومه جنوبی الحدیثه) تقویت و همچنین نظارت ها را بر مسیرهای اطراف این پایگاه چند برابر کرده اند.
به گفته منابع میدانی، نظامیان آمریکایی به بهانه جلوگیری از حمله به پایگاه نظامی «عین الاسد» به هیچ شخص و نیروی امنیتی عراق اجازه نمی دهند به حومه این پایگاه نظامی نزدیک شوند و از سویی دیگر پروازهای مستمر بالگردهای آمریکایی در حومه این پایگاه بیشتر شده است.
افزایش تحرکات آمریکایی ها در استان الانبار و دور کردن نیروهای عراقی از حومه پایگاه نظامی «عین الاسد» نشان میدهد سناریوی دیگر برای ملتهب کردن عراق در حال تدارک است چرا که در روزهای گذشته دهها نیروی آمریکایی از سوریه به استان الانبار انتقال داده شده اند.
همزمان با تلاش رژیم های مرتجع منطقه برای پر کردن مخازن سلاح اقلیم کردستان و افزایش تحرکات آمریکایی ها برای تجمیع تروریست های داعش در استان الانبار، اقدامات مشکوکی در مرزهای مشترک اردن و عربستان با عراق گزارش شده است.
خبرها حاکیست، سعودی ها و اردنی ها در حال آموزش تروریستها در پایگاه های خود در نزدیکی مرزهای مشترک با عراق هستند تا در فرصت مناسب آنان را به استان های «الانبار، نجف و المثنی» انتقال دهند و ناامنی ایجاد کنند؛ رژیم اردن حدود ۸ سال قبل نیز صدها تن از عناصر تروریستی را در پایگاه های نظامی اش در نزدیکی مرزهای مشترک با سوریه آموزش داد و به استان های درعا، قنیطره و سویداء فرستاد و وضعیت جنوب سوریه را بحرانی کرد.
براساس اطلاعات به دست آمده، محور شرارت در تلاش است تا در زمان مشخصی تروریست های مورد حمایت خود را وارد عراق کند و تمرکز نیروهای حشد الشعبی را در محورهای مهم و حساس بر هم بزنند و از سویی دیگر با ایجاد آشوب و بلوا، ساختار سیاسی عراق را از پای درآورد.
در مجموع برنامه آمریکایی ها این است که در محور نخست تروریست ها را از سمت اقلیم کردستان به سمت استان کرکوک روانه کنند و گروهی دیگر را هم از مرزهای مشترک با اردن و عربستان به خاک عراق انتقال دهند و خود نیز عناصر تروریستی را در استان الانبار برای حمله به مواضع نیروهای عراقی وارد میدان کنند.