به گزارش
گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، علی اعطاء سخنگوی شورای شهر تهران در نشست خبری خود با اصحاب رسانه با اشاره به حواشی به وجود آمده با رد استفساریه شورایاریها از سوی مجلس شورای اسلامی، گفت: در استفساریه ارائه شده آمده بود که آیا بر اساس قانون شورایاریها مشمول بند ۷ ماده ۷۱ میشوند؟که پاسخش بله است.
سخنگوی شورای شهر تهران ادامه داد: این استفساریه در مجلس به رای گذاشته شد که رای نیاورد، اما نباید بدین معنا باشد که فعالیت شورایاریها با مشکل مواجه میشود.
اعطاء تاکید کرد: موضوع انحلال شورایاریها مطرح نیست و باید تاکید کنم با رد استفساریه از سوی مجلس فعالیت شورایاریها دچار مشکل نمیشود.
او با اشاره به لایحه مالیات بر ارزش افزوده که در مجلس مورد بحث است، گفت: در ماده ۱۰ به نحوه توزیع مالیات اشاره شده است که این نحوه در پیشنهاد اولیه دولت (۹ درصد) به این شکل آمده بود که ۵ درصد سهم شهرداری، ۳ درصد سهم دولت و ۱ درصد سهم بهداشت در نظر گرفته شود، اما با توجه به کسری بودجه این درصد به ۴-۴-۱ تغییر کرد.
سخنگوی شورای شهر تهران تصریح کرد: حال به دلیل اختلاف نظر در کمیسیون شهری مجلس شورای اسلامی این موضوع به بحث گذاشته شد تا یک درصد از سهم شهرداریها کم نشود.
اعطاء با اشاره به حواشی به وجود آمده در لایحه محدودیت فعالیت شورای عمران مناطق بیان کرد: برخی این گونه مطرح کردند که لایحه محدودیت شورای عمران مناطق از دستور کار شورا خارج شده است، اما باید اعلام کنم که این لایحه از دستور کار خارج نشده و تنها به دلیل ارائه طرحهای فوریتدار در شورای شهر زمان به بررسی آن تا به امروز نرسیده است.
او ادامه داد: امیدواریم تا دو جلسه آینده لایحه محدودیت فعالیت شورای عمران مناطق در دستور کار قرار و مورد بررسی قرار گیرد، زیرا هدف مدیریت شهری این است در زمان صدور پروانه تراکم مشروع از تراکم نامشروع جدا شود.
سخنگوی شورای شهر تهران در پاسخ به سوال
باشگاه خبرنگاران جوان مبنی بر این نکته که چرا مدیریت شهری درباره مجموعه باملند به صورت محرمانه با شهرداری تهران نامه نگاری میکند، گفت: اعضای شورا این اختیار را دارند که به صورت محرمانه با شهرداری تهران مکاتبه داشته باشند و آقای حبیب زاده نیز به دلیل بررسی ویژه موضوع صلاحدید که به صورت محرمانه نامهای به شهردار تهران بنویسد، اما باید اعلام کنم درباره پروژه باملند اداره کل حقوقی شهرداری پیگیر موضوع است.
اعطاء ادامه داد: ما مواردی را که تا به امروز گزارش کردیم در حوزه قراردادهای ساخت و سازی و ایرادها در شکل بهرهبرداری است و ما در شورای شهر بر روند پیگیری و رسیدگی به ایرادهای مطرح شده کار نظارت را انجام میدهیم.
او ادامه داد: در پروژه باملند اگر نامه به شکل محرمانه ارسال نشود ممکن است موجب تضییع حقوق شهروندان شود.
سخنگوی شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که شهروندان نسبت به سامانه ۱۳۷ شهرداری تهران انتقادهایی را مطرح میکنند، گفت: بررسیها نشان میدهد که رضایتمندی شهروندان از سامانه ۱۳۷ زیاد است و ما در کنار آن سامانه ۱۸۸۸ مدیریت شهری را برای انعکاس مشکلات را داریم.
اعطاء تصریح کرد: ما در شورای شهر تهران کمتر با این موضوع مواجه شدیم که شهروندان از سامانه ۱۳۷ شکایت داشته باشند.
او در واکنش به حواشی به وجود آمده در بحث صندلی فروشی در ناوگان اتوبوسرانی (ایجاد خطوط DRT) گفت: اعتقاد من این است که موضوع فروش صندلی اتوبوس یکی از مواردی بود که به شکل نامناسب مطرح و منعکس شد.
سخنگوی شورای شهر تهران ادامه داد: موضوعی که در رسانهها مطرح شد به این گونه بود که شهروندان میتوانند اتوبوسهای فعلی پایتخت را رزرو کنند که با واکنش به موقع اعضای شورای شهر تهران روبرو شد و باید اشاره کنم که اعضای شورا ایده استارتآپی یک شرکت را قربانی نکرد و تنها خواست شهروندان از استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی حقوقی برابر داشته باشند.
اعطاء در واکنش به تذکر آرش میلانی عضو کمیسیون سلامت و محیط زیست شورای شهر تهران که باید شهرداری دستگاه تشخیص بو در پایتخت تعبیه و کارسازی کند، گفت: من از این موضوع مطلع نیستم، اما باید اعلام کنم که کارگروهی در استانداری تهران به ریاست معاون عمران و هماهنگی استانداری تشکیل شده است که شهرداری تهران نیز یکی از اعضای این کارگروه است.
او ادامه داد: طبق تصمیم کارگروه قرار بر این است که هر گونه اظهار نظر درباره بوی نامطبوع در پایتخت از طریق این کارگروه اعلام شود.
سخنگوی شورای شهر تهران در پاسخ به این سوال که بین شهرداری تهران و شورای شهر فاصلهای ایجاد شده تا برخی از موارد مانند انتصابات در مدیریت شهری به صورت یک جانبه از سوی شهردار انجام شود، گفت: حضور شهردار تهران در جلسه هم اندیشی و اعلام افراد مورد نظر جهت انتصاب در ردههای مدیریت شهری نشان از ارتباط و تعامل دو جانبه شهردار تهران با شورای شهر است.
انتهای پیام/