شانه ساز گفت: باید قوانین بازدارنده‌ای برای کاهش مشکلات در حوزه غذا از سوی متخلفان اجرا شود.

رئیس سازمان غذا و دارو،به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، جلسه شورای عالی راهبردی برنامه جامع سلامت غذای کشور در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار شد.
 
در این جلسه محمدرضا شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: اهمیت سلامت مواد غذایی، اهمیت آموزش و افزایش دانش مدیریتی مدیران متولی حوزه غذا ضروری است.
 
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: باید ضمن اصلاح نگرش مدیریتی در حوزه غذا و دارو، با نظارت کافی، قوانین بازدارنده‌ای برای کاهش مشکلات در حوزه غذا از سوی متخلفان اجرا شود چرا که مسئولیت تولید و عرضه محصولات غذایی با تولید کنندگان است و قانونگذاران باید با متخلفان برخورد سخت گیرانه و قاطع داشته باشند.

او با بیان اینکه موضوع غذا و امنیت آن موضوعی بین بخشی است، تصریح کرد: اعمال مدیریتی عالمانه بر اساس شواهد، راهکاری موثر برای ارتقا کیفیت مواد غذایی در کشور است.
 سوالات پزشکی را در میز پزشکی مطرح کنید
شانه ساز تاکید کرد: به همین منظور سلامت مواد غذایی که مردم مصرف می‌کنند، به شکل قابل توجهی تامین می‌شود.
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار