در این جلسه محمدرضا شانه ساز، رئیس سازمان غذا و دارو اظهار کرد: اهمیت سلامت مواد غذایی، اهمیت آموزش و افزایش دانش مدیریتی مدیران متولی حوزه غذا ضروری است.
رئیس سازمان غذا و دارو افزود: باید ضمن اصلاح نگرش مدیریتی در حوزه غذا و دارو، با نظارت کافی، قوانین بازدارندهای برای کاهش مشکلات در حوزه غذا از سوی متخلفان اجرا شود چرا که مسئولیت تولید و عرضه محصولات غذایی با تولید کنندگان است و قانونگذاران باید با متخلفان برخورد سخت گیرانه و قاطع داشته باشند.
او با بیان اینکه موضوع غذا و امنیت آن موضوعی بین بخشی است، تصریح کرد: اعمال مدیریتی عالمانه بر اساس شواهد، راهکاری موثر برای ارتقا کیفیت مواد غذایی در کشور است.
سوالات پزشکی را در میز پزشکی مطرح کنید
شانه ساز تاکید کرد: به همین منظور سلامت مواد غذایی که مردم مصرف میکنند، به شکل قابل توجهی تامین میشود.
انتهای پیام/