در ادامه فرهاد کریمی رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب در مورد پژوهش اظهار کرد: پیام مقام معظم رهبری دلالتهای مهمی برای مراکز پژوهشی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.
او ادامه داد: سواد خواندن مهارت دانشآموزان نیاز به تکمیل دارد که باید روی آن کار کنیم.
کریمی با اشاره به اینکه آثار دانش آموزان دوره دوم ابتدایی براساس جشنواره جابر بن حیان انتخاب شد، اظهار کرد: در حوزه داستان و مطالعه ۵ اثر شاخص را انتخاب کردیم همچنین آثار برگزیده دوره متوسطه از جنس پژوهش، فناوری، اختراع و ابداع است البته پژوهشهایی در حوزه علوم انسانی و روانشناسی هم داشتیم.
رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش و پرورش بیان کرد: در دوره متوسطه اول ملاک انتخاب جشنواره نوجوان خوارزمی بود که هفت اثر معرفی شدند و دوره دوم متوسطه براساس جشنواره خوارزمی و ثبت اختراع، هفت اثر برتر را انتخاب کردیم.
او تصریح کرد: آموزشوپرورش ارزش بسیاری برای تفکر دانشآموزان قائل است و در سند تحول بنیادین هم نقش مدرسه، معلم و دانش آموز پژوهنده باید مورد توجه قرار گیرد؛ خلاقیت نیازمند عزم جدی حوزه برنامه ریزی، تامین اعتبارات، معلم توانمند و مدرسه و محیط مشوق یادگیری است.
بیشتر بخوانید: سوالات دانشآموزی را در میز دانش آموزی مطرح کنید
در ادامه مسعود برومند معاون پژوهشی وزیر علوم اظهار کرد: روز اول هفته پژوهش را از مدرسه آغاز می کنیم چراکه همه کارها از مدرسه آغاز میشود.
او با اشاره به اینکه روز سه شنبه نمایشگاه پژوهش برگزار میشود، گفت: بررسی و بازنگری آنچه فرزندان ما در مدارس می آموزند امری بدیهی است که باید آن را ادامه دهیم.
برومند بیان کرد: طبیعی است نباید انتظار داشته باشیم همه کار را آموزش و پرورش بر عهده بگیرد. با همدیگر می توانیم دانشگاه، بیمارستان، مرکز فنی و حرفه ای را به مدرسه تبدیل کنیم و دیوارهای مدرسه را فراتر کنیم که منجر به تحول درست شود.
انتهای پیام/