به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مطالعه جدید بر روی موشها نشان میدهد مصرف دوز مشخصی از یک نوع آنتی بیوتیک رایج، نه تنها به سیستم ایمنی در نابودی تومورهای که مستقیما تحت درمان با تشعشعات هستند کمک میکند، بلکه سلولهای سرطانی را هم نابود مینماید.
بیش از نیمی از تمامی بیماران مبتلا به تومورهای سفت و جامد در بخشی از درمان تحت پرتودرمانی قرار میگیرند.
در سالهای اخیر، مطالعات زیادی نشان داده اند که دوز بالا تشعشعات در روند پرتودرمانی موجب ایجاد واکنش ایمنی قوی تری میشود. بعلاوه این میزان از پرتودرمانی دارای توانایی تاثیر بر این سلولهای تومور که به طورمستقیم تحت درمان با اشعه نیستند هم است.
«آندره فاسیابن»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره میگوید: «مطالعه ما نشان میدهد vancomycin به سیستم ایمنی در مقابله با تومورهای که دور از محل درمان هستند کمک میکند.»
به گفته محققان، vancomycin موجب بهبود عملکرد سلولهای دندریتی میشود؛ این سلول ها، پیام آورهای هستند که سلولهای T با تکیه بر آنها متوجه میشوند باید به کدام نقطه بدن حمله کنند.
درحالیکه نقش آنتی بیوتیکها در این مورد مشخص شده و میتواند بر روند درمان و عوارض برای بیماران سرطانی تاثیر گذارد، محققان درصدد برنامه ریزی فاز جدیدی هستند که این شیوه را در مطالعات بالینی بکار گیرند.
منبع : مهر
انتهای پیام/