به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ،صفایی رئیس اداره سلامت و بهداشت
آموزش و پرورش مازندران گفت: سیاستهای اجرایی حوزه
سلامت شامل آموزش و ارتقاء آگاهی مدیران،
دانش آموزان، مسئولان
بوفههای مدارس و عاملان توزیع در قالب بخش نامه تدوین و به ادارات شهرستانها، مناطق و مدارس استان اعلام شد.
او بیان اینکه عاملان توزیع حتماً خرید را از مجاری معتبر انجام دهند و برگه رسمی خرید کالا را دریافت کنند، افزود: نظارت بوفههای مدارس از سوی رابطین سلامت و مربیان
بهداشت مدارس استان تشدید میشود.
او بر استفاده میان وعدهها و لقمههای سالم شامل نان، پنیر و گردو و میوه تاکید کرد و گفت: نحوه مصرف صحیح کیک و کلوچه با توجه به شرایط موجود برای دانش آموزان در صف صبحگاهی و کلاس درس توضیح داده شود.
انتهای پیام/س