به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، هومان پارسا رئیس کانون وکلای فارس و کهگیلویه و بویر احمد در نشست خبری، از برگزاری كنفرانس ملی "فقه، حقوق و فرهنگ" در شیراز خبر داد و گفت: این کنفرانس بیستم اسفندماه در شیراز برگزار خواهد شد.
او افزود: كنفرانس ملی "فقه، حقوق و فرهنگ" به میزبانی دانشگاه پیامنور فارس برگزار میشود.
او افزود: رأی هیئت عمومی دیوان عدالت در ١٩ آذرماه مبنی بر تعیین تکلیف دو مسئله چالش برانگیز، گفت: چگونگی فعالیت موسسات حقوقی از جمله مسائل مورد بحث ما طی سالهای گذشته بود که مشکلاتی برای مردم و دستگاه قضایی ایجاد کرده بودند و نظارت مستقیمی هم بر آنها نبود که با پیگیری کانونهای وکلای دادگستری، از این پس موسساتی میتوانند فعالیت کنند که از کانون وکلا مجوز فعالیت دریافت کنند و اخذ مجوز از اداره ثبت شرکتها برای فعالیت آنها کفایت نمیکند.
پارسا ادامه داد: یکی دیگر از نتایج رای مورد اشاره نیز مربوط به وزارت اقتصاد و دارایی بود که کانونهای وکلا را ملزم به انتشار شرایط اشتغال در سامانه کرده بود، اما با توجه به اینکه صدور پروانه وکلا تابع بخشنامههای خاص است دیوان عدالت اداری این بخشنامه وزارت اقتصاد و دارایی را ابطال کرد.
رئیس کانون وکلای دادگستری فارس و کهگیلویه و بویراحمد همچنین با اشاره به برگزاری آزمون وکالت در آذرماه امسال نیز گفت: بالغ بر ٣ هزار و ٧٠٠ نفر از این دو استان در آزمون وکالت شرکت کردند که از این تعداد ۷۵ نفر برای فارس و ۵۰ نفر برای استان کهگیلویه و بویراحمد پذیرفته خواهند شد.
پارسا همچنین به وکالت تسخیری و معاضدتی تعدادی از پروندههای حوادث اخیر شیراز که منجر به دستگیری تعدادی از شهروندان شد هم اشاره کرد و گفت: تا امروز بالغ بر ٦٥ فقره وکالت معاضدتی و تسخیری توسط کانون وکلا تقبل شده که برخی به تقاضای دادگستری و برخی هم توسط خانوادهها درخواست داده شده بود.
او همچنین با بیان اینکه با اشتغال جوانان مخالف نیستیم، اما با موازی کاری در هر کاری مخالفیم، خاطرنشان کرد: به عنوان مثال؛ آیین نامهای دیده شده برای مرکز مشاوران و افرادی اجازه ورود پیدا کردهاند که نصاب سنی تا ٦٠ ساله در آییننامه مشخص شده که این مهم با ادعای اشتغال جوانان همخوانی ندارد.
رئیس کانون وکلای دادگستری فارس و کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: در حال حاضر ۶۰ تا ٧٠ درصد از وکلای جوان به ویژه زنان از بیکاری رنج میبرند.
پارسا همچنین با بیان اینکه براساس قانون استقلال کانون وکلای دادگستری و قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت، کانون وکلای دادگستری مسئول صدور پروانه وکالت است، افزود: مخالفت با موازی کاری مخالفت با عدم پذیرش افرادی که به عنوان وکلای آن مرکز مشغول به کار هستند، نیست.
انتهای پیام/