محمد باقر مینایی محقق و پژوهشگر طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آناناس گفت: این میوه در مناطق گرم و مرطوب رشد میکند. در ایران به دلیل نامناسب بودن شرایط آب هوایی برای رشد این میوه، تولید آن میسر نیست؛ به همین دلیل در دسترس همگان نیست.
او ادامه داد: خواص درمانی میوه در هر منطقه برای مردم همان منطقه، صد در صد است اما هر چقدر از آن منطقه دور میشود تاثیرش کمتر میشود.
بیشتر بخوانید: آب آناناس بخورید تا زکام نشوید
او گفت: این میوه نزدیک به ۸۵ درصد ترکیباتش را آب تشکیل داده است؛ بنابراین نسبت به سایر میوهها آب بیشتری دارد.
این پژوهشگر طب سنتی بیان کرد: آب آناناس ادرارآور است همچنین قابلیت خون سازی در بدن دارد و باعث بهبود جریان خون می شود.
این عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه آناناس به دستگاه گوارش وهضم غذا کمک بسزایی میکند، افزود: این میوه بومی نواحی گرمسیری و مرطوب، اشتها آور است و میتواند به عنوان یک ملین استفاده شود؛ افراد میتوانند این میوه را قبل و یا بعد غذا میل کنند.
بیشتر بخوانید: چرا برای عیادت از بیمار باید آناناس ببریم؟
او تصریح کرد: آناناس در تعادل ثبات قند خون دخیل است همچنین میکروبهای چرکزا را ازبین میبرد و بیماریهایی که به واسطه این نوع میکروبها بر بدن عارض میشوند را میتواند، مهار کند.
مینایی گفت: افرادی که بر اثر عواملی محیطی مانند آلودگی هوا و یا با رعایت نکرن بهداشت شخصی خود دچار بیماری می شوند، می توانند اثرات مخرب آن را با مصرف آب آناناس کاهش دهند. افراد با مصرف میوه و آب آناناس میتوانند به بهبود درد خود کمک کنند.
مینایی توصیه کرد: افرادی که برای تسکین درد این میوه را مصرف میکنند، میتوانند آب آناناس را گرفته و با غرغره کردن آن در حلق، از فوایدش بهره ببرند.
او تصریح کرد: روغن آناناس معروف به روغن ملطف گلو، حنجره و حلق است و به درمان و بهبود گلو درد کمک میکند.
انتهای پیام/