به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، علیرضا ساوری در کارگروه پیشبینی و پیشگیری از گسترش بافتهای ناکارآمد شهری استان کردستان گفت: چالش معارض ماده ۵۶ قانون حفاظت از اراضی ملی باید با همکاری راه و شهرسازی، منابع طبیعی و ثبت اسناد به عنوان سه دستگاه متولی این حوزه مرتفع شود.
مدیرکل پیشگیریهای وضعی معاونت اجتماعی قوه قضائیه افزود: ماده ۹ حفاظت از اراضی تاثیرگذارترین قانون در زمینه پیشبرد و موفقیت دستگاهها در اجرای قانون است.
او با بیان اینکه در استان کردستان به دلیل کمکاری و نبود وحدت رویه و اهتمام جدی ماده ۹ حفاظت از اراضی آنگونه که باید به اجرا نرسیده است، گفت: این توقع از راه و شهرسازی و منابع طبیعی و ثبت و اسناد وجود دارد که در کوتاهترین زمان ممکن از طریق نشستهای سهجانبه حداکثر تا پایان سالجاری نسبت به اراضی بلاتکلیف در اولویت تخریب اقدام کنند.
مدیرکل پیشگیریهای وضعی معاونت اجتماعی قوه قضائیه تصریح کرد: نگاه ما به ایجاد کمربند سبز جلوگیری از تخریب و در کنار آن افزایش فضای سبز و زیباسازی شهر به ویژه در قسمتهایی که در خطر تخریب است.
ساوری بیان کرد: زمینهایی که در سطح شهر وجود دارد به شهرداری تحویل داده شود که این نهاد زمینه اجرای این مهم را فراهم سازد تا در کنار افزایش سرانه فضای سبز مانع از تخریب اراضی ملی باشیم.
اواذعان کرد: در زمینه ایجاد کمربند سبز باید به صورت گام به گام و مرحلهای متناسب با ظرفیتها در این حوزه جلو بروید و این کار با هماهنگی دستگاههای متولی انجام خواهد شد.
مدیرکل پیشگیریهای وضعی معاونت اجتماعی قوه قضائیه تصریح کرد: راهی جز حراست از اراضی در حال تخریب نداریم و تنها راهکار برای این مهم ایجاد کمربند سبز است ضمن اینکه حفظ و صیانت از اراضی تحت مالکیت دستگاهها از وظایف آنها است.
اوگفت: اگر اراضی ملی تخریب شود و یا متصرف داشته باشد به معنی این است که این دستگاهها در انجام وظایف خود در حوزه حفظ و صیانت از اراضی کمکاری کردهاند.
وی اذعان کرد: در استان کردستان به ویژه شهر سنندج به لحاظ ماده ۹ و اجرای کمربند سبز از اهداف خیلی عقب است که باید در این راستا به صورت اولویتبندی تصمیمگیری و دستگاهها را اجرا کنند.
مدیرکل پیشگیریهای وضعی معاونت اجتماعی قوه قضائیه گفت: اطلاعات رقومی و اراضی برخی از دستگاهها تک برگ نشده و همین بستر تخریب اراضی ملی و گسترش مناطق حاشیه را فراهم سازد.
ساروی اظهار داشت: موانع و نارساییهای موجود باید رفع و با یک تصمیم منطقی و تعامل واحد انجام شود.
انتهای پیام/ع