به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بهنوش فرخنده فال، مدیر فروش و عملیات سامانه نوبت دهی و مدیریت مطب دکتر در مورد این سامانه اظهار کرد: راه اندازی سامانه نوین نوبت دهی پزشکان سال ۹۴ کلید خورد و طی سه سال زیرساختهای آن مورد توجه قرار گرفت و رسماً از سال گذشته فعالیت خود را در دو استان یزد و تهران آغاز کرد.
او با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۴ هزار پزشک در این سامانه فعال هستند، گفت: پزشکان دیگر پس از بررسیهای لازم به این تعداد افزوده میشوند. همچنین بهرهمندی پزشکان از "سامانه نوبت دهی دکتر دکتر " محدودیت ظرفیت ندارد و همه جامعه پزشکی میتوانند از آن بهرهمند شوند.
مدیر فروش و عملیات "سامانه نوبت دهی و مدیریت مطب دکتر دکتر" ادامه داد: همچنین از این سامانه در منطقه خاورمیانه میتوانیم استفاده کنیم و در حوزه توریسمدرمانی برنامههایی را داشته باشیم به طوری که پذیرش از سوی پزشکان برای بیماران خارجی انجام شود.
بیشتر بخوانید: نحوه نوبت دهی در بیمارستانهای دولتی +سرانه بار مراجعه به پزشک عمومی
فرخنده فال بیان کرد: در صورتی که وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی حمایتهای لازم را از این سامانه داشته باشند میتوان اقدامات موثری در راستای ساماندهی نظام ارجاع، پزشک خانواده و حتی پرونده الکترونیک انجام داد.
او گفت: در حال حاضر ما ازطریق ابزارهایی، شرایط پزشکان را جهت نوبت دهی صحت سنجی میکنیم و در واقع برای اینکه پزشکان بتوانند در این سامانه فعالیت کنند علاوه بر اخذ مدارک شناسایی، مجوز پروانه مطب و شماره نظام پزشکی نیز دریافت میشود که با همکاری و حمایتهای سازمان نظام پزشکی و وزارت بهداشت میتوان اقدامات گستردهتری در این زمینه اجرایی کرد و گامهای بیشتری برداشت.
گفتنی است؛ برنامه" رویکرد جدید در نوبت دهی پزشکان فواید و چالشها" صبح امروز پنجشنبه ۲۸ آذرماه در سالن همایشهای هتل اسپیناس پالاس با حضور صاحبنظران برجسته در حال برگزاری میباشد.
انتهای پیام/