اصغر پور باطنی رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان در گفت و گو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
اصفهان، اظهار داشت: با توجه به فراوانی
دام و جلوگیری از صادرات گوشت دام شاهد کاهش ۲۵ درصدی نرخ
گوشت قرمز در بازار اصفهان هستیم.پیش بینی میشود نرخ گوشت قرمز در بازار استان اصفهان به صورت ماهانه کاهش داشته باشد.
او افزود:در حال حاضر اصلیترین مشکل بازار گوشت قرمز استان اصفهان
کاهش شدید قدرت خرید مردم است که این موضوع نیز یکی از دلایل کاهش نرخ گوشت قرمز بازار استان اصفهان به شمار میرود.
رئیس اتحادیه گوشت قرمز استان اصفهان تاکید کرد:خوشبختانه به دلیل فراوانی دام مشکلی در تامین گوشت قرمز مورد نیاز بازار اصفهان وجود ندارد ، همچنین سطح کیفیت گوشت قرمز استان اصفهان در بازار در مقایسه با سال گذشته ۲۰ درصد مطلوبتر است.
پور باطنی ادامه داد:در تلاشیم تا با افزایش سطح کیفیت گوشت قرمز استان اصفهان نرخ گوشت قرمز را در مناطق مختلف استان اصفهان به صورت یکسان فروخته شود.
او گفت: در حال حاضر نرخ هر کیلو گوشت گوساله درجه یک ۹۳ هزار تومان، گوشت گوسفندی درجه دو ۸۷ هزار تومان و گوشتهای درجه سه بدون استخوان که شامل میش، بز و قوچ میشوند ۹۳ هزار تومان در بازار اصفهان فروخته خواهد شد.
انتهای پیام/ی