به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از بی بی سی، پس از اعتراضات اخیر به قانون جنجال برانگیز اعطای شهروندی در هند، نارندرا مودی، نخست وزیر این کشور در سخنانی از این قانون دفاع کرد.
او در سخنانی در تجمع انتخاباتی حزب «بهاراتیا جاناتا» (BJP) مدعی شد: ما این قانون را برای کمک به افراد مظلوم به تصویب رساندیم. ما باید به نمایندگان مجلس و پارلمان احترام بگذاریم.
وی همچنین گفت: این قانون تأثیری بر ۱.۳ میلیارد هندی نخواهد داشت و من به شهروندان مسلمان اطمینان میدهم که این قانون هیچ چیزی را برای آنها تغییر نخواهد داد. مودی همچنین گفت دولتش اطلاحات را بدون هیچ تعصب مذهبی ارائه خواهد داد.
نخست وزیر هند در ادامه افزود: افراد چه به معبد بروند و یا به مسجد، ما هیچگاه به هنگام اجرای برنامههای رفاهی از آنها در این خصوص سؤالی نمیکنیم. برادران! از زمانی که این قانون به تصویب رسید، برخی احزاب سیاسی شروع به پخش شایعات کردند. این افراد در حال گمراه کردن و تحریک عموم هستند.
مودی همچنین گفت: افرادی که در تلاش برای دروغ پراکنی و ترس هستند، به کار من نگاه کنند. اگر شما در کار من پیگیری هرگونه تفرقه افکنی میبینید، آن را به جهان نشان دهید.
سخنان مودی در حالی بیان شده است که اعتراضات به قانون اعطای شهروندی امروز یکشنبه نیز در هند ادامه داشت.
طبق آخرین آمارها، تا کنون دست کم ۲۳ نفر در سراسر هند از زمان به تصویب رسیدن این قانون در پارلمان هند در اوایل ماه جاری جان خود را از دست داده اند. بیشتر کشته شدگان از ایالت شمالی «اوتار پرادش» بوده اند؛ جایی که ۲۰ درصد از جمعیت دویست میلیونی این ایالت مسلمان هستند.
این قانون جنجالبرانگیز، اصلاحیهای به یک قانون است که در سال ۱۹۵۵ صادر و به اقلیتهایی نظیر هندوها، سیک ها، بودائیان و جینها (پیروان آیین جین)، پارسیان هند و مسیحیان از کشورهای همسایه شهروندی اعطا کرده است، اما مسلمانان را مستثنی میکند.
انتهای پیام/