خورش قیمه یکی از خوشمزه‌ترین غذا‌های ایرانی است که می‌توانید با دستور زیر آن را بدون گوشت درست کنید

طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشتبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش قیمه یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین و اصیل‌ترین غذا‌های ایرانی است که به روش‌های مختلفی و با مواد متنوعی طبخ می‌شود.

مواد لازم برای ۵ نفر
لپه: ۲ پیمانه
لیمو عمانی: ۴ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی: ۸ عدد
سویای درشت: ۲ پیمانه
نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم

خورش قیمه بدون گوشت + طرز تهیه

طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشت
خورش، خورش قیمه، طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشت ابتدا مواد را به اندازه‌های ذکر شده آماده کرده و سویا را به مدت ۳۰ دقیقه با نمک و زرد چوبه و مقداری آب می‌پزیم سپس آب آن را گرفته و لپه‌ها را که از شب قبل خیس کرده ایم همراه با سویای پخته شده و لیمو عمانی و آب گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات به مدت یک ساعت می‌پزیم.

سیب زمینی‌های خلال شده را به آن‌ها اضافه کرده و با حرارت ملایم پختن را به مدت ۳۰ دقیقه ادامه می‌دهیم تا کاملا خورش جا بیفتد و همراه با روغن زیتون میل شود.

منبع : بیتوته

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.