به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خورش قیمه یکی از محبوبترین و خوشمزهترین و اصیلترین غذاهای ایرانی است که به روشهای مختلفی و با مواد متنوعی طبخ میشود.
مواد لازم برای ۵ نفر
لپه: ۲ پیمانه
لیمو عمانی: ۴ عدد
سیب زمینی: ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی: ۸ عدد
سویای درشت: ۲ پیمانه
نمک، فلفل قرمز، ادویه کاری: به مقدار لازم
روغن زیتون: به مقدار لازم
طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشت
خورش، خورش قیمه، طرز تهیه خورش قیمه بدون گوشت ابتدا مواد را به اندازههای ذکر شده آماده کرده و سویا را به مدت ۳۰ دقیقه با نمک و زرد چوبه و مقداری آب میپزیم سپس آب آن را گرفته و لپهها را که از شب قبل خیس کرده ایم همراه با سویای پخته شده و لیمو عمانی و آب گوجه فرنگی و نمک و ادویه جات به مدت یک ساعت میپزیم.
سیب زمینیهای خلال شده را به آنها اضافه کرده و با حرارت ملایم پختن را به مدت ۳۰ دقیقه ادامه میدهیم تا کاملا خورش جا بیفتد و همراه با روغن زیتون میل شود.
منبع : بیتوته
انتهای پیام/