به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، فلفل سرشار از ویتامین C است که مقادیر زیادی آنتی اکسیدان دارد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است همچنین این ادویه سلامت بدن را تضمین میکند. مصرف فلفل قرمز نه تنها سوخت و ساز بدن را افزایش میدهد؛ بلکه به هضم غذا نیز کمک میکند؛ همچنین این گیاه ریسک ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را هم کاهش میدهد.
بیشتر بخوانید: بهترین فرمول غذایی برای پاکسازی عروق خونی
افراد زمانی که به سرماخوردگی دچار میشوند باید با بالا بردن سوخت و ساز بدنشان سموم را دفع کنند تا زودتر به بهبودی کامل برسند. مصرف فلفل قرمز با دوز بالا اثر مفید و سریعی دارد. منظور از دوز بالا در حدود ۶۰۰ میلی گرم تا یک گرم است. با مصرف فلفل قرمز با دوز بالا افراد سریعتر به بهبود کامل میرسند. برای تسکین سرفههای شدید و در بیرون انداختن خلط سینه بسیار کمک میکند و در نتیجه سرفه رفع میشود. فلفل قرمز یک ماده ضد عفونی کننده است .
این ماده غذایی، حاوی کالری بسیار کمی است، به همین دلیل در بین افرادی که رژیم میگیرند طرفدار زیادی دارد؛ فلفل قرمز علاوه برداشتن خاصیت ضدسرطانی به میزان چشمگیری حاوی فیبر است که در حفظ سلامت بدن موثر است. انواع فلفل چه از نوع تند وچه شیرین، حاوی ترکیباتی هستند که دمای بدن را به میزان چشمگیری بالا میبرند و مصرف اکسیژن را بعد از ۲۰ دقیقه به حداکثر میرسانند؛ این یک خبر بسیار خوشحال کننده است چرا که بدن، کالری بیشتری میسوزاند و به کاهش وزن کمک بسیاری میکند.
همانطور که گفته شد در فلفل قرمز مادهای به نام کپسایسین وجود داره که این ماده برای پیشگیری از سرطان پروستات موثر است. فلفل قرمز با توجه به تندی آن دارای ویتامین C است و که یک ماده ضد سرطان است.
بیشتر بخوانید: با این خوردنیها چربیهای شکمتان را به سرعت ذوب کنید
افرادی که دچار بیماریهای اعصاب هستند مصرف فلفل قرمز را به حداقل برسانند؛ مصرف بیش از حد آن در سیستم گوارش افراد، آلرژی ایجاد میکند. خوردن فلفل قرمز میتواند یک مشکل بزرگ را برای افراد مبتلا به سندرم روده و یا کسانی که در حال حاضر از سوزش سر دل حتی به صورت مزمن رنج میبرند فراهم سازد.
این گیاه بهتر است در دوره بارداری و تا چند ماه بعد از زایمان مصرف نشود. زیرا نوزادان چند ماه پس از تولد به تدریج از رشد بهتری از دستگاه گوارش برخوردار شده و قدرت هضم این قبیل موادغذایی منتقل شده از شیر مادر را پیدا میکنند. اشخاصی که دارای مزاج گرم هستند نباید فلفل قرمز تند مصرف کنند زیراکاپسیسین یک ماده فعال در فلفل است که موجب التهاب بافتی میشود و اگر به مقدار زیاد استفاده شود میتواند به لایه مخاطی معده و روده آسیب جدی وارد کند.
انتهای پیام/
بشرط این که در کنارش ورزش کنید
اونوقت بهتر در بدن شما اثرش رو میگذاره
چون ورزش جریان خونتون رو افزایش میده
و فلفل هم اثرات کپسایسینش بیشتر میشه
شما میتونی فلفل قرمز تند رو مصرف کنی اما یک روز در میان
در این صورت ضرری برای معده نداره
این نکته رو هم متذکر بشم که شما وقتی از این ماده در غذای خود استفاده میکنی برای عملکرد بهتر و جلوگیری از اسیب به معده حتما باید ورزش هم در کنارش انجام بدی
این یک قانونه برای مصرف انواع فلفل های تند
حالا فلفل سیاه تند یا فلفل سبز تند یا قرمز
با هر فلفل تندی باید ورزش هم انجام بدی در کنارش
پیشنهاد میکنم قرصش رو بخری یا خودت از بیرون کپسول خالی تهیه کنی و پودر رو داخلش بریزی و مصرف کنی .
در جهان چیزی ضد سرطان تر و مفیدتر برای طول عمر مثل فلفل تند اللخصوص فلفل قرمز تند پیدا نشده
یک دوای قوی و طبیعی برای سلامتی سلول های بدن هستش
اسپانیایی ها . برزیلی ها . لاتین ها و بسیاری از کشور ها فلفل خور هستند
درنتیجه توان کار کردن و توان تلاش اون ها بیشتر هستش
و در یک مدت کم از بقیه کشور ها بازدهی کارهاشون با فاصله قابل توجهی بیشتره .