به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، قباد محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مسئولان فنی نمایندگان وزارت بهداشت در صنایع غذایی هستند که کار اصلی نظارت در این حوزه را بر عهده دارند.
او گفت: مواد خوراکی که مسئول فنی وظیفه نظارت بر آن را دارد به دست مردم می رسد و مردم می توانند با وجود مسئول فنی در مراکز تولید با خیال آسوده از آن مصرف کنند.
شهریار مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی گفت: مسأله غذا یک موضوع بسیار حساس و راهبردی است، اگر زنجیره تولید و توزیع مواد غذایی به خوبی مراقبت شود می توان جامعه ای سالم تر داشت.
او افزود: متاسفانه حدود 30 تا 35 درصد محصولات غذایی در مرحله تولید تا توزیع هدر می رود در حالی که حدود 2 میلیارد نفر در دنیا دچار سوء تغذیه پنهان هستند.
انتهای پیام/ز