معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مواد خوراکی که مسئول فنی وظیفه نظارت بر آن را دارد به دست مردم می رسد و مردم می توانند با وجود مسئول فنی در مراکز تولید با خیال آسوده از آن مصرف کنند.

مواد غذایی به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، قباد محمدی معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: مسئولان فنی نمایندگان وزارت بهداشت در صنایع غذایی هستند که کار اصلی نظارت در این حوزه را بر عهده دارند.


او گفت: مواد خوراکی که مسئول فنی وظیفه نظارت بر آن را دارد به دست مردم می رسد و مردم می توانند با وجود مسئول فنی در مراکز تولید با خیال آسوده از آن مصرف کنند.


 شهریار مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی گفت: مسأله غذا یک موضوع بسیار حساس و راهبردی است، اگر زنجیره تولید و توزیع مواد غذایی به خوبی مراقبت شود می توان جامعه ای سالم تر داشت.


او افزود: متاسفانه حدود 30 تا 35 درصد محصولات غذایی در مرحله تولید تا توزیع هدر می رود در حالی که حدود 2 میلیارد نفر در دنیا دچار سوء تغذیه پنهان هستند.


انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.