بخشی از زکات به احیای و مرمت قنوات اختصاص داده شودرئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: علی رغم روند رو به رشد در پرداخت زکات در انعام ثلاثه و غلات اربعه در این استان برخی از کشاورزان به دلیل فراهم نبودن تاسیسات زیر بنایی در مضیقه مالی هستند از این رو پیشنهاد می‌شود بخشی از زکات به احیای و مرمت قنوات اختصاص داده شود.


به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: علی رغم روند رو به رشد در پرداخت زکات در انعام ثلاثه و غلات اربعه در این استان برخی از کشاورزان به دلیل فراهم نبودن تاسیسات زیر بنایی در مضیقه مالی هستند از این رو پیشنهاد می‌شود بخشی از زکات به احیای و مرمت قنوات اختصاص داده شود.

محمد مهدی قاسمی با اشاره به ضرورت هدفمند کردن مصرف زکات در بخش کشاورزی تصریح کرد: پیشنهاد می‌شود بخشی از مبلغ زکات به محرومیت زدایی و ایجاد اشتغال پایدار برای کشاورزان تخصیص یابد.

به گفته او، روستای قلاتویه داراب با بیش از ۴۸۷ خانوار و ۱۸۶۰ نفر جمعیت منطقه محرومی است که نبود کشاورزی و صنعت در این منطقه موجب ایجاد شغل‌های پرخطر و کاذب شده و دولت تا کنون بیش از چهار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح اشتغال زای این روستا هزینه کرده است.

این مقام مسئول افزود: با ایجاد باغ‌ها در روستای قلاتویه و استفاده از آب چشمه رودخانه کنار این روستا، برای ۳۳۰ نفر اشتغال ایجاد می‌شود، بنابراین انتظار داریم از زکات جمع آوری شده در استان فارس به تکمیل این طرح کمک شود.

پرداخت زکات در ۱۰۷۸ روستای استان فارس

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس ابراز کرد: از هزار و ۵۵۷ روستای مشمول پرداخت زکات در این استان هزار و ۷۸ روستا پرداخت کننده زکات هستند.

قاسمی، بررسی راهکار‌های تسهیل جمع آوری زکات در نشست‌های متعدد، برگزاری آیین شکرگزاری برداشت گندم و تجلیل از گندم کاران و مؤدیان زکات برتر با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) در تمامی شهرستان ها، ارائه بانک اطلاعاتی بهره برداران به کمیته امداد امام خمینی (ره)، جمع آوری و توزیع زکات فطره کارکنان سازمان جهادکشاورزی و اعلام زمان برداشت محصولات گندم منطقه یک کشور به دبیرخانه زکات کشور را از اقدامات انجام شده در جمع آوری زکات برشمرد.

او با اشاره به اینکه عرصه کشاورزی استان فارس به ۶۱۰ پهنه تقسیم شده که هر پهنه یک کارشناس مسئول و مروج مسئول پهنه دارد، افزود: این افراد در خصوص اقلامی که مشمول زکات می‌شود، اهمیت زکات، نحوه برآورد زکات آموزش دیدند همچنین نشست تخصصی ستاد آموزش مبانی زکات برای عوامل شهرستانی و مراکز خدمات برگزار شد.

قاسمی اظهار کرد: به منظور ترغیب بهره برداران به پرداخت زکات، از نمونه‌های استانی زکات دهنده در چند سال اخیر تقدیر و مبلغ زکات پرداخت شده توسط آنان نیز اعلام شد.

غلات اربعه و انعام ثلاثه در استان فارس تولید می‌شود

او با اشاره به اینکه غلات اربعه و انعام ثلاثه در استان فارس تولید می‌شود، بیان کرد: بر اساس آخرین آمار حدود یک میلیون تن گندم، ۲۰۰ هزار تن جو، ۲۱۱ هزار تن خرما و ۳۲ هزار تن کشمش تولید می‌شود و از انعام ثلاثه نیز حدود ۴۰۰ هزار راس دام سنگین، حدود ۳.۲ میلیون راس گوسفند و دو هزار و ۶۰۰ نفر شتر در استان وجود دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.