به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، کریتی ثانی مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس گفت: برای دستیابی به اهداف برنامه استخراج و تولید زغال سنگ، هم اکنون فرایند انتقال و نصب تجهیزات در این کارگاه (E ۴) از پیشرفت سی و پنج درصدی برخوردار است.
او افزود: بر اساس برنامه، این کارگاه با ذخیره حدود یک میلیون تن، در بهمن ماه سال جاری وارد فاز بهره برداری خواهد شد و طبق پیش بینی، فرایند استخراج زغال سنگ از این کارگاه تا پایان سال ۱۳۹۹ به اتمام خواهد رسید.
کریتی ثانی گفت: پیش از این، عملیات استخراج هفتمین کارگاه لانگوال نیز با وجود مشکلاتی از جمله تخصصی بودن اقلام تجهیزاتی و دشواری جابجایی و مونتاژ مجدد این تجهیزات در اعماق زمین و فضاهای محدود معدن، با تکیه بر سوابق و تجارب کارکنان شرکت، با سرعت و کیفیت مناسبی اجرا شد.
مدیرعامل شرکت زغال سنگ پروده طبس با بیان اینکه این شرکت به عنوان پیشگام معدنکاری مکانیزه زغال سنگ کشور، ضمن تأثیرگذاری بر رونق اقتصادی و توسعه اجتماعی منطقه، زمینه ایجاد بیش از ۲۵۰۰ فرصت شغلی پایدار را فراهم کرده است افزود: در صورت حمایت مسئولان و واگذاری ذخایر جدید برای بهره برداری، شرکت زغال سنگ پروده طبس با بهره گیری از منابع، تجهیزات و سرمایههای انسانی متخصص میتواند ضمن توسعه معدنکاری و اشتغالزایی، بخش عمدهای از نیاز صنایع داخلی به کنسانتره زغال سنگ را تأمین کند.
شرکت زغال سنگ پروده طبس از سال ۱۳۸۷ به عنوان اولین بهره بردار معادن تمام مکانیزه زغال سنگ ایران، تا کنون با اجرای بالغ بر ۵۸ کیلومتر حفریات زیرزمینی برای استخراج ذخایر، حدود ۹ میلیون تن زغال سنگ خام و بیش از ۴ میلیون تن کنسانتره زغال سنگ کک شو به عنوان خوراک موردنیاز صنایع کک سازی را تولید کرده و حدود ۴۲ درصد از سهم ملی در تولید این محصول در سال ۱۳۹۷ به خود اختصاص داده است.
انتهای پیام / ط ا