در نسخه این هفته به موضوع جولان سگ های ولگرد در یک دانشگاه و مدرسه ای بدون میز و نیمکت در یک از استان ها پرداختیم.

نسخهبه گزارش خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،  در نسخه این هفته به موضوعاتی  در حوزه آموزش و پرورش و دانشگاهی پرداخته‌ایم.

ماجرای مدرسه ای بدون میز و نیمکت در خوزستان

مدتی است فیلمی در فضای مجازی سر و زیادی به پا کرده مبنی بر اینکه در یکی از کلاس‌های استان خوزستان میز و صندلی برای دانش‌آموزان وجود ندارد و آن‌ها روزی زمین درس می‌خوانند.

ما هم این موضوع را از سخنگوی آموزش و پرورش استان خوزستان پیگیری کردیم.

نوری زاده گفت: این آموزشگاه در دو نوبت اول متوسطه و دوم متوسطه با دو مدیریت مجزا اداره می‌شود که در یکی از نوبت‌ها برنامه‌ای وجود داشت که در آن میز و صندلی را برداشته و فراموش کرده‌ بودند که دوباره آنها را به کلاس برگردانند.

او گفت: در این فیلم طوری جلوه داده شده است که این مدرسه هیچ میز و صندلی ندارد اما شایعه‌ای بیش نبود و این وظیفه مسئولان و خدمه بود که میز و صندلی‌ها را به جای خود برگردانند تا چنین شبهه‌ای ایجاد نشود.


بیشتر بخوانید:پاسخ به سوالات دانش‌آموزی شما


اوایل دهه نود بود که طرح رتبه‌بندی فرهنگیان مطرح و درنهایت این طرح در سال ۹۲ توسط علی اصغر فانی وزیر سابق آموزش و پرورش این طرح در مرحله اولیه تصویب شد، موضوعی که آموزش و پرورشی‌ها معتقد بودند باید فاز تکمیلی آن در سال‌های آتی اجرا شود.

بر همین اساس پس از اما و اگرهای بسیار طرح رتبه‌بندی امسال در هیأت وزیران تصویب و هفته گذشته به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌ها ابلاغ شد.

رتبه بندی فرهنگیان به کجا رسید؟

آنچه در طرح رتبه‌بندی فرهنگیان با شبهات بسیاری همراه است، موضوع افزایش حقوق بوده که به دنبال رتبه‌بندی فرهنگیان اعمال شد، چرا که برخی فرهنگیان معتقد هستند افزایش حقوق حدود ۴۰۰ هزار تومان ذیبنده جامعه فرهنگی نیست.

به دنبال این موضوع اصل ماجرا را از محسن حاجی میزرایی وزیر آموزش و پرورش جویا شدیم.


بیشتر بخوانید:پاسخ به سوالات پزشکی شما


وزیر آموزش و پرورش گفت: بر اساس طرح رتبه‌بندی، معلمان پس از قرار گرفتن در رتبه‌های مختلف متناسب با آن، افزایش حقوق را در میزان دریافتی خود مشاهده خواهند کرد که متوسط آن ۴۲۰ هزار تومان است.

حاجی میزرایی مطرح کرد: میزان گفته شده میانگین بوده است و برخی بیشتر از مبلغ تعیین شده و برخی کمتر از این میانگین دریافتی خواهند داشت.


بیشتر بخوانید:پاسخ به سوالات دانشجویی شما


ماجرای سگ های ولگرد در یک دانشگاه

اخیرا وقتی دانشجویان از درب ورودی دانشگاه علوم پزشکی کرمان وارد می شوند  از همان ابتدا با سگ‌های ولگردی رو به رو می شوند که برای خود برو بیایی دارند و ترس و وحشت برای دانشجویان ایجاد می کنند، ما هم این ماجرا را از معاون دانشجویی دانشگاه پیگیر شدیم.

بارونی معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار کرد: علی رغم اینکه تنها ۵ درصد از محوطه دانشگاه حصار ندارد، سگ‌های ولگرد وارد دانشگاه می‌شوند و به زودی قسمت باقی مانده حصار کشی خواهد شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۳۵ ۰۹ دی ۱۳۹۸
متأسفانه این اتفاق مربوط به این اواخر نبوده. من ده سال در دانشگاه باهنر کرمان تحصیل کردم همیشه همینطور بوده ولی چون مربوط به بچه های علوم پزشکی نبود کسی اهمیت نمیداد، در کرمان همه امکانات برای بچه های علوم پزشکیه و بقیه دکوری هستن.
آخرین اخبار