معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: استان اردبیل با تولید سالانه ۷۴ هزار تن گوشت قرمز و گوشت مرغ، نقش موثری در تامین نیاز پروتئینی کشور دارد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نوبخت اژدری، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل با اشاره به تولید سالانه ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در استان اردبیل گفت: ماهانه به طور میانگین ۲ هزار و ۵۰۰ تن گوشت در این استان تولید و روانه بازار مصرف در داخل استان و استان‌های دیگر می‌شود.

او میانگین مصرف سرانه گوشت قرمز در استان اردبیل در طول یکسال را ۱۱ کیلوگرم اعلام و افزود: بر این اساس سالانه ۱۴ هزار تن گوشت در داخل استان مصرف شده و بیش از ۱۶ هزار تن گوشت قرمز تولیدی به دیگر استان‌های کشور صادر می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در ۹ ماه امسال، بیش از ۱۱۲ هزار تن نهاده دامی به قیمت مصوب دولتی در بین تولید کنندگان و دامداران استان توزیع شده است.

اژدری تامین و توزیع ۲ هزار و ۶۶۰ تن ذرت، ۲۸ هزار تن کنجاله سویا، ۶.۵ تن لیزین و میتونین و ۱۴ هزار تن جو در میان دامداران استان را از جمله اقدامات سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در حمایت از تولید پروتئین در سطح این استان ذکر کرد.

او همچنین با اشاره به تولید سالانه ۴۳ هزار تن گوشت مرغ در استان اردبیل برای تامین نیاز مردم به پروتئین بیان کرد: این استان در زمینه میزان کشتار، عرضه گوشت مرغ، رعایت نکات بهداشتی و رعایت حقوق مصرف کنندگان در جایگاه ممتاز کشوری قرار دارد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل میانگین تولید ماهانه گوشت سفید در استان اردبیل را سه هزار و ۵۸۰ تن و میزان مصرف آن را نیز ۲ هزار و ۹۶۴ تن اعلام کرد و گفت: میزان مصرف گوشت مرغ در استان سالانه ۳۵ هزار و ۵۰۰ تن است و مابقی هفت هزار و ۵۰۰ تن مازاد تولید به استان‌های دیگر صادر می‌شود.

اژدری همچنین افزود: این استان از لحاظ جوجه ریزی در وضعیت بسیار مناسبی قرار دارد به طوری که میانگین جوجه ریزی ماهانه در استان به ۲ میلیون و ۵۰ هزار قطعه رسیده است.

او با اشاره به اینکه امسال ۲۳۵ هزار قطعه جوجه یکروزه تولید شده در استان اردبیل به کشور افغانستان صادر شده است گفت: استان اردبیل سالانه به علت شرایط مساعد محیطی از جمله استان‌های مهم در تامین محصولات پروتئینی، مواد لبنی و سایر محصولات کشاورزی به شمار می‌رود.

انتهای پیام/ع

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.