تولید سالانه ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در اردبیل/صادرات ۱۶ هزار تن گوشت قرمز به استان‌های کشور

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از تولید سالانه ۳۰ هزار تن گوشت قرمز در استان اردبیل خبر داد.

نوبخت اژدری، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ظهر امروز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل،گفت: میانگین تولید گوشت قرمز در استان اردبیل ۲ هزار و ۵۰۰ تن می‌باشد و برآورد گوشت قرمز سالانه ۳۰ هزار تن می‌باشد.

او افزود: یک نفر در سال ۱۱ کیلوگرم گوشت قرمز مصرف می‌کند و برهمین اساس سالانه ۱۴ هزار تن گوشت در داخل استان اردبیل مصرف می‌شود که سالانه ۱۶ هزار تن تولید گوشت قرمز به دیگر استان‌های کشور صادر می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: استان اردبیل با بیش از سه میلیون و ۹۰۰ هزار واحد دامی رتبه ده کشوری را در صنعت دامداری داراست.

اژدری با اشاره به وجود بیش از دو میلیون دام سبک و ۳۵۰ هزار دام سنگین در این استان اضافه کرد: استان اردبیل رتبه سوم کشوری را در پرورش گاومیش، رتبه هفتم کشوری در پرورش گوسفند و گاو و رتبه ۱۵ کشوری را در پرورش گاو اصیل دورگ دارد.

او تصریح کرد: در طی ۹ ماه از ابتدای امسال ۲ هزار و ۶۶۰ تن ذرت، ۲۸ هزار تن کنجاله سویا، لیزین و میتونین ۶ و نیم تن و جو ۱۴ هزار تن در بین دامداران استان اردبیل توزیع شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اظهار کرد: ۱۱۲ هزار تن نهاده‌های دامی برای تولید کنندگان طی ۹ ماه گذشته به قیمت مصوب دولتی توزیع شده است.

انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.