به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان،رضا امیری زاده، مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان تاکنون ۱۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.
امیری زاده افزود: تاکنون ۴۵۰ هزار تن محصول سبزی و صیفی خارج از فصل از زمینهای کشاورزی استان برداشت شده است.
او گفت: برداشت محصول سبزی و صیفی در هرمزگان از نیمه آبان آغاز شده است و تا اردیبهشت سال آینده ادامه دارد.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: گوجه فرنگی، پیاز، فلفل، خیار، بادمجان و هندوانه از جمله محصولات خارج از فصل هرمزگان است که در ۵۵ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی کشت میشود.
رضا امیری زاده گفت: ۵۰ درصد این محصولات به کشورهای حوزه خلیج فارس، عراق و آسیای میانه صادر میشود.
امیری زاده پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن محصول برداشت شود.
او گفت: محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان در فصل سرد سال تامین کننده بازار سراسر کشور هستند.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: محصول برداشت شده به استانهای فارس، خوزستان، اصفهان، تهران و آذربایجان شرقی فرستاده میشود.
امیری زاده افزود: شهرستانهای بندرعباس، میناب، رودان و پارسیان از مهمترین مناطق تولید محصول سبزی و صیفی خارج از فصل هستند.
انتهای پیام/ب