محمد رضا حاجی حیدری متخصص طب سنتی در گفت و گو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛درباره خواص سیب زمینی بنفش گفت: غذاهای حاوی آنتی اکسیدان مانند سیب زمینی بنفش، سبزیجات، کلم، شاه توت، توت فرنگی خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهند.
او افزود : بعضی از مطالعات علمی اثر آنتی اکسیدانی بالا سیب زمینی بنفش را در پیشگیری از سرطان دستگاه گوارش خصوصا سرطان روده بزرگ تایید کرده است.
این متخصص طب سنتی با اشاره به ویتامین های موجود در سیب زمینی بنفش اظهار کرد: سیب زمینی بنفش دارای مقدار بسیار زیادی از پروتئین، پتاسیم، ویتامین C ویتامینهای مختلف گروه B است. حتی این نوع سیب زمینی ۴ برابر بیشتر از سیب زمینی های معمولی دارای خواص آنتی اکسیدانی است.
حاجی حیدری درباره خواص درمانی سیب زمینی بنفش گفت: پتاسیم و فیبر های موجود در سیب زمینی بنفش باعث کاهش فشار خون، بهبود عملکرد سیستم قلبی_ عروقی، باز شدن رگ های قلبی و کاهش وزن در افراد می شود.
بیشتر بخوانید: برنج و سیب زمینی بنفش هم از راه رسید+ تصاویر
این متخصص طب سنتی با اشاره به فواید آنتی اکسیدان ها اظهار کرد: نقش آنتی اکسیدان ها در بدن این است که می توانند جلوی سرطانی شدن اندام های بدن را توسط خنثی کردن رادیکال های آزاد بگیرند؛ پس بهتر است در وعده روزانه خود مصرف مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان را در اولویت قرار دهید.
سیب زمینی بنفش با اثر ضد التهابی خود روی مغز باعث کاهش خطر ابتلا به آلزایمر و بیماری پارکینسون می شود. همچنین برای پاکسازی و محافظت از کبد یک ماده غذایی بسیار مفید است.
حاجی حیدری در پایان گفت: البته سیب زمینی بنفش به دلیل اینکه یک گیاه بومی ایرانی نیست حکمای طب سنتی کشور در مورد آن مطلبی بیان نکردهاند. اما گفته می شود که این ماده غذایی دارای طبع سرد است.
انتهای پیام/