به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، توئیتر یک شبکه اجتماعی است که به کاربران اجازه میدهد تا با به انتشار گذاشتن پستهای خود، که به عنوان توئیت شناخته میشوند، با دنبال کنندگان خود ارتباط برقرار کنند. شرکت توئیتر در ابتدا سال ۲۰۰۶ توسط چهار شخص با نامهای جک دورسی، نوا گلس، بیز استون و ایوان ویلیامز بنیان گذاری شد. شبکه مجازی این شرکت در جولای سال ۲۰۰۶ در دست کاربران قرار گرفت. این شبکه با گذر زمان محبوبیت زیادی بین کاربران صفحات مجازی پیدا کرد به طوری که تا سال ۲۰۱۲ بیش از ۱۰۰ میلیون نفر کاربر در این سیستم ثبت نام کرده بودند. این در حالی بود که تا آن زمان چیزی حدود ۳۵۰ میلیون توئیت به اشتراک گذاشته شده بود. حالا در سال ۲۰۲۰ این شرکت ماهانه نزدیک به ۳۳۰ میلیون کاربر فعال دارد و گفته میشود میزان کاربران فعال روزانه آن ۱۳۴ میلیون نفر است.
در نمایشگاه CES امسال شرکت توئیتر اعلام کرد که در نظر دارد تا قابلیت جدیدی به برنامه خود اضافه کند. با افزوده شدن این قابلیت کاربران میتوانند تا قسمت دریافت پاسخ به پستهای خود را شخصی سازی کنند، به این صورت که کنترل مشخص کردن آن که چه کسانی میتوانند در پاسخشان توئیتی انتشار کنند را به دست میآورند. یکی از منابع خبری اخیرا اعلام کرده که ویژگی جدید توئیتر به کاربران این اجازه را میدهد تا لیست پاسخ دهندگان خود را دسته بندی کنند. به عنوان مثال این دسته بندیها میتوانند عناوینی مانند: فقط دنبال کنندگان، همه افراد و یا تنها افراد تگ شده در متن. آن دسته از افراد که علاقه ندارند هیچ گونه پاسخی دریافت کنند نیز میتوانند قابلیت دریافت پاسخ خود را به حالت بسته و یا مسدود در آورند.
بیشتر بخوانید: معرفی برترینهای ماه دسامبر توسط سایت AnTuTu
بر طبق گفتههای منابع خبری، هدف توئیتر از اضافه کردن این قابلیت جلوگیری از سوءاستفاده، حملات امنیتی و از این قبیل مشکلات بوده است. شرکت توئیتر با این اقدام امیدوار است که بتواند میزان افرادی که به دلیل هجوم مخرب کاربران اکانت خود را میبستند کاهش دهد. در حال حاضر این قابلیت هنوز به توئیتر اضافه نشده است و اشخاصی که میخواهند حساب کاربری خود را کنتر کنند ناچارند تا آن را به حالت شخصی درآورند. لازم به ذکر است که شرکت توئیتر این خبر را به صورت رسمی برای کاربرانش و دنیا منتشر نکرده است، اما انتظار میرود در مدت زمان کوتاه شاهد اضافه شدن این قابلیت جالب و مفید باشیم.
انتهای پیام/