به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی زینی وند، رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر دولتی نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: یکی از چالشهای اصلی که با آن مواجه بودیم گزارش دهی درباره شوراها بود. اکنون شرایط را طوری برنامه ریزی کردیم که مصوبات قابل پیگیری باشد و بر همین اساس مصوبه در جلسهها بابد به امضای استاندار در هر استان برسد.
او ادامه داد: از میان آمار موجود در شوراها طی سال ۹۷، ۲۵ هزار و ۴۵۴ مصوبه به مرحله اجرا درآمد که حدود ۸۶ درصد مجموع مصوبات شورای آموزش و پرورش مربوط به استانها بود.
زینی وند با اشاره به موضوعات مصوبات گفت: ۲۲ درصد از مصوبات آموزشی، ۲ درصد پرورشی، ۴۳ درصد پشتیبانی، ۴ درصد سایر موارد است و برای آنکه تجارب موفق استانها را به سایر استانها داشته باشیم.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی با اشاره به اینکه مشارکت و سهیم شدن مردم در آموزش و پرورش صرفا مختص کشور ما نیست، اظهار کرد: در همه کشورها دولت به تنهایی متولی بخش آموزش و پرورش نیست.
او بیان کرد: در سالهای اخیر علی رغم فعالیتهای متعددی که در حوزه مدارس غیردولتی داشتیم، در زمینه شوراهای آموزش و پرورش موفق نبودهایم. در شرایط فعلی در مورد شوراها رویکرد ما ارتقا و اصلاح ساختار تشکیلات اداری و ستادی دفتر شوراها بوده است که با حمایت دولت و سازمان امور اداری استخدامی مدیریت شوراها به دفتر شوراها تبدیل شد.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی گفت: در بودجه ۹۸ بند دال تبصره ۹ به آموزش و پرورش اجازه داده شد به منظور ساماندهی و بهینه سازی بخشی از املاک نسبت به احداث، بازسازی و بهرهبرداری از آنها اقدام کند؛ یعنی تغییرکاربری با تایید شورای عالی شهرسازی صورت میگیرد و این موضوع به نوعی تغییر کاربری را تسهیل میکند.
او با اشاره به بند ۵ ماده ۱۳ گفت: این مورد به هدایای دریافتی آموزش و پرورش وابسته است، که در این زمینه رشد داشتیم.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیر با تاکید بر اینکه رویکرد ما در جلسات شورای آموزش و پرورش رویکرد مطالبه گری و استیفای حقوق نسبت به دستگاههای وابسته به آموزش و پرورش است، گفت: اگر آموزش و پرورش پویایی داشته باشیم شاهد توسعه پایدار در آینده خواهیم بود بر همین اساس همه دستگاهها باید مسئولیت اجتماعی خود را نسبت به آموزش و پرورش مورد توجه قرار دهند.
او به ماده ۱۸ قانون شورا هم اشاره کرد و گفت: چالشی که در چند سال گذشته ایجاد شد، چهار تبصره ذیل ماده ۱۸ با مصوبه محلی حذف شد، اما اصل ماده حذف نشد و با توجه به مکاتبات انجام شده با رئیس جمهور و علی رغم مخالفت جدی وزیر وقت مسکن، گشایشی در این موضوع حاصل شد و در سال ۹۷ نسبت به ۹۶ در تامین فضاهای آموزشی جهش قائل توجهی داشتیم، معتقدیم تمام کسانی که واحد مسکونی میسازند باید فضای آموزشی هم بسازند و در اختیار آموزش و پرورش قرار دهند.
او ادامه داد: هر ساله براساس آیتمهای مشخص شده برای ارزیابی شوراهای آموزش و پرورش موفق سه محور برای ارزیابی در نظر گرفته شده است که تحقق درآمد حاصله از مواد شوراها بود؛ در این مورد آذربایجان غربی و تهران جزو استانهای برتر شناخته شدند.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی افزود: از حیث برگزاری دورههای آموزشی و نشستهای تخصصی و عملکرد دبیرخانهای، استان ایلام و اردبیل جزو استانهای برتر شناخته شدند.
زینی وند با اشاره به مشکل فضای آموزشی منطقه ۲۲ گفت: فضاهایی برای رفع این مشکل واگذار شده است و در مرحله پیگیری ماجرا هستیم.
انتهای پیام/