مدرس دانشگاه خوارزمی گفت: حضور دانش آموزان در گیم نت‌ها در فصل امتحانات با آثار زیان باری از جمله کاهش دامنه توجه و افت تحصیلی همراه است.

فرزانه تمرچی استاد دانشگاه خوارزمی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه برخی از دانش آموزان برای جبران خستگی امتحان قبلی و کنترل اضطراب امتحان بعدی به سراغ گیم نت‌ها می‌روند اظهار کرد: این تفریح با زمان کم مشکلی برای دانش آموزان ایجاد نمی‌کند، اما خانوده‌ها بر این نوع تفریح باید کاملا نظارت داشته باشند.
 
او افزود: بهتر است در هنگام مراجعه به گیم نت یکی از اعضای خانواده مانند برادر بزرگتر همراه دانش آموز باشد یا در غیر این صورت پدر خانواده رفت و آمد‌های فرزند خود را به این اماکن زیر نظر بگیرد.
 
استاد دانشگاه خوارزمی ادامه داد: البته نظارت‌ها نباید به گونه‌ای باشد که اثر منفی بر دانش آموز بگذارد چرا که برخی از دانش آموزان برای فرار کنترل‌های افراطی والدین در منزل به گیم نت‌ها پناه می‌برند و اگر والدین فرزند خود را در بیرون از خانه همچنان کنترل بیمار گونه کنند باعث گرایش آن‌ها به دوستان ناباب خواهد شد.
بیشتر بخوانید: کارهایی که والدین در ایام امتحانات فرزندشان باید انجام دهند

تمرچی با بیان اینکه خشونت بازی‌های کامپیوتری فردی به مراتب بیشتر از بازی‌های گروهی است بیان کرد: حضور دانش آموز در بازی‌های گرو‌هی باعث می‌شود تا آن‌ها از منزوی بودن فاصله گرفته و اجتماعی بودن و تعامل با دیگر همسالان را به خوبی بیاموزند.

گیم نت
 
او تصریح کرد: مهم‌ترین آسیب بازی‌های رایانه‌ای در این دوره تقلید دانش آموزان از خشونت موجود در بازی‌ها است.

درمان اختلال نقص توجه و اضطراب دانش آموزان با بازی‌های رایانه‌ای

استاد دانشگاه خوارزمی گفت: علی رغم خطر بازی‌های رایانه‌ای برای دانش آموزان دوره ابتدایی این بازی‌ها برای سنین بالاتر می‌تواند مفید واقع شود و خشم دوره بلوغ آن‌ها را کنترل کند؛ حتی برخی از روانشناسان برای درمان اختلال نقص توجه و اضطراب از بازی‌های رایانه‌ای استفاده می‌کنند.
 
تمرچی با بیان اینکه حضور طولانی مدت دانش آموزان در گیم نت‌ها با آثار زیان باری همراه است، ادامه داد: کوچک‌ترین اثر بازی کردن به صورت طولانی مدت در دوران امتحانات، درگیر شدن ذهن دانش آموزان و به تبع آن افت تحصیلی آن‌ها است.
 
او گفت: زمان بالای حضور در گیم نت‌ها علاوه بر آسیب‌های جسمی و روانی دامنه توجه دانش آموزان را کاهش می‌دهد و دانش آموز را در برابر محیط پیرامون منفعل می‌کند.
 
استاد دانشگاه خوارزمی در پایان بیان کرد: والدین باید در خانه قوانینی وضع کنند و برای بازی فرزند خود ساعت معینی تعیین شود و در صورتی که فرزندشان قانون را رعایت نکرد او را از رفتن به گیم نت منع کنند.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۵:۵۳ ۲۵ خرداد ۱۴۰۱
نفری یه ps4 slim به ما بدید دیگه از خونه بیرون نمی‌ریم اونم بعد امتحانا
Iran (Islamic Republic of)
P.B
۰۰:۰۵ ۲۳ دی ۱۳۹۸
من میگم خیلیا نظر هاشون با هم فرق میکنه.دانش آموز بخاطر نوع بازی آسیب نمیبینه.من یک گیمر هستم ولی اثبات های علمی هم قبول دارم.علم میگه تمرکز بازی مهم نیست.مهم اشعه ایه که از طریق لوازم الکترونیکی تصویری مثل کامپیوتد و تلویزیون به چشم برخورد و باعث به هم ریختن تمرکز دانش آموز میشه. اگه یکی با بازی کردن نمره ی خوب اوردن،قبول دارم ولی میتونستن نمره ی بهتری بیارن.باتشکر.
Iran (Islamic Republic of)
یک نوجوان
۱۹:۰۷ ۲۲ دی ۱۳۹۸
سلام اول خطاب به جنایی که گفتن که چرا موقع امتحانا مدرسه تعطیل میشه جناب اصلا وقت نمی‌کنیم درس بخونیم چون اصلا نه فرجه میزارن نه تو مدرسه خوب درس میدن دوما عزیز من ما رفتیم برا کرایه کردن یک سالن فوتسال میگه ساعتی 30 هزار سوما عزیزم این تنها سرگرمی ممکن در این مملکت هست میخواید حتما اینم از ما بگیرید بعدش که نمیشه پنج ساعت بریم مدرسه بعد امتحان نهایی هم بدیم شما اصلا به نوجوان ها اهمیت نمی‌دین و فکر میکنید فقط باید درس بخونین و نمیزارین نوجوان خودشو تو سالن یا حتی در بازی خالی کنه فکر می‌کنی دوست نداریم تو سالن باشیم یا ورزش کنیم عزیز من پول یک جفت کفش هم نداریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۷ ۲۲ دی ۱۳۹۸
دو دلیل باعث بروز این مشکلات میشه، واقعا آموزش و پرورش باید توجه کنه، 1 اینکه چرا مدارس تعطیل میشه فصل امتحانات 2اینکه چرا سرویسها کار نمیکنه خواهشا همونطور که بچه‌ها رو میبرند برگردونند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۹ ۲۳ دی ۱۳۹۸
داداش من نوجوانی بهترین سال های آدمه که با این آموزش پرورش باید تمام وقت مون و بزاریم پای درسای بیخود و اضافی با حجم بالا هیچ تفریحی هیچی بچه ها نمیتونن انرژی شونو خالی کنن در نتیجه روهم تلنبار میشه و تمام انرژی تخلیه نشده به افسردگی ختم میشه اونی که میره گیم نت اونی که فیلم اکشن نگاه میکنه در واقع داره ادرنالین آزاد میکنه پس لطفا تویی که حداقل بیست سال از ما بزرگتری و چهار نسل با ما فاصله داری ساکت باش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۴۹ ۲۲ دی ۱۳۹۸
گیم نت سرطان زا اعلام شده است؟
Iran (Islamic Republic of)
دانشجو
۱۲:۴۸ ۲۲ دی ۱۳۹۸
آقا من خودمم ایام امتحانات میرفتم گیم نت.انقد کیف میداد و خوب بود.بعدم خیلی راحت دانشگاه و رشته ی مورد نظرم رو قبول شدم.سوال اینجاس مگه تو کشور ما چه تفریحی واسه نوجوانان و جوانان وجود داره که کسی سمت گیم نت نره؟؟لطفا اساتید فن بگن
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۲:۴۵ ۲۲ دی ۱۳۹۸
با تشکر به موضوع جالب و قابل بررسی اشاره کردید.
لطفا مسولین مربوط : به این بازیهای آنلاین هم رسیدگی کنند . چون مثله خوره افتاده بین بچه ها و نوجوانان
Iran (Islamic Republic of)
All
۰۸:۲۳ ۲۴ دی ۱۳۹۸
میخوای هیچ تفریحی نداشته باشیم بریم معتاد شیم؟؟؟
Germany
ناشناس
۱۲:۱۷ ۲۲ دی ۱۳۹۸
حتماً با سهمیه قبول شده که این حرفارو زده
Iran (Islamic Republic of)
دانشجو
۱۴:۵۷ ۲۲ دی ۱۳۹۸
نه هیچ سهمیه ای هم نداشتم مدارس دولتی و عمومی هم بودم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۲۴ ۲۲ دی ۱۳۹۸
هرکس با هم رده های خودش از لحاظ امکانات رقابت میکنه هرچند که شما تهرانیا از این حرفا نمی فهمید
آخرین اخبار