به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، به گفته رضا راضیزاده معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت، بنابر تأکیدات رئیس ستاد اجرایی فرمان امام(ره) در خصوص تلاش جدی برای اشتغالزایی، مردمی کردن اقتصاد و رونق تولید در کشور، تا پایان سال جاری یکهزار طرح اشتغالزایی برکت در قالب مدل اقتصادی «سحاب» (سرمایهگذاری حمایتی اشتغال برکت) در استان یزد به بهرهبرداری خواهد رسید. آغاز به کار این تعداد طرح اشتغالزایی، ایجاد ۲۴۰۰ شغل را به دنبال خواهد داشت.
رضا راضیزاده با بیان این مطلب افزود: ۵ شهرستان خاتم، بهاباد، مهریز، بافق و ابرکوه و ۳۰۰ روستای توابع این شهرها به عنوان نقاط هدف اشتغالزایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) مشخص شدهاند و فرآیند کار در این مناطق توسط تسهیلگران بنیاد آغاز شده است.
وی اعتبار پیشبینی شده برای ایجاد این تعداد طرح اشتغالزایی را بالغ بر ۹۰۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: ۷ مجری و تسهیلگر بنیاد برکت در این زمینه مشغول به فعالیت هستند.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) ادامه داد: ۲۴۰۰ شغل مورد نظر تا پایان سال جاری با توجه به ظرفیتها و پتانسیلهای هر منطقه در رستههای شغلی پرورش مرغ بومی و بوقلمون، صنایع دستی، پرورش دام سبک، کیک و شیرینیپزی و ... ایجاد خواهد شد.
راضیزاده در خصوص فرآیند و مراحل اشتغالزایی در قالب مدل اجتماعمحور «سحاب» (سرمایهگذاری حمایتی اشتغال برکت) نیز توضیح داد: در ابتدا و در بدو ورود بنیاد برکت به یک استان، جلسهای با حضور استاندار و فرمانداران آن استان برگزار میشود. سپس کمیتهی اشتغال در شهرستانهای هدف با حضور فرماندار و تمام دستگاههای اجرایی برگزار و طرحها و مدلهای اشتغالزایی بنیاد برکت در آن تشریح میشود.
وی اظهار داشت: در ادامه و با حضور دهیاران، روستاهای هدف طرحهای اشتغالزایی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) مشخص و کارگروه توسعهی اشتغال در هر روستا تشکیل میشود. با تشکیل این کارگروه، مجری و تسهیلگران بنیاد برکت در روستاها مستقر شده و فرآیند اهلیتسنجی از متقاضیان اشتغال آغاز میشود.
معاون توسعه کارآفرینی اجتماعمحور بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) تصریح کرد: پس از پایان فرآیند اهلیتسنجی فنی، متقاضیانی که دارای شرایط لازم هستند به بانک عامل معرفی میشوند. بانک نیز بعد از اهلیتسنجی اعتباری، تسهیلات مورد نیاز را به آنها پرداخت کرده و به این ترتیب، فرآیند ایجاد و استقرار مشاغل با حضور تسهیلگران و مجریان بنیاد برکت آغاز میشود.
گفتنی است، بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام(ره) با هدف ایجاد فرصتهای کسبوکار، محرومیتزدایی، توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای سطح زندگی و توزیع عادلانهی امکانات و فرصتها، نهضت ایجاد اشتغال را از سوی این ستاد در مناطق محروم و کمتر برخوردار کشور راهاندازی کرده است. این بنیاد در حال حاضر با حضور و فعالیت در ۱۷۵ شهرستان و ۸ هزار روستا، ایجاد یکصد هزار فرصت شغلی را تا پایان سال ۹۸ در دستور کار دارد.
انتهای پیام/