از زمان اصلاح قیمت بنزین تاکنون به منظور جلوگیری از افزایش قیمت کالا‌های اساسی به ویژه در صنایع غذایی ۲۴ هزار تن شکر تامین و در اختیار صنایع غذایی استان قرار گرفته است.

۲۴ هزار تن شکر در اختیار صنایع غذایی آذربایجان‌شرقی قرار گرفتبه گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، حبیب امین زاده با ارایه گزارش از تامین اقلام اساسی مورد نیاز گروه‌های مختلف جامعه افزود: تامین و توزیع شکر و استمرار این موضوع ثبات قیمت کالا‌ها و تولیدات این گروه صنعتی را در پی داشته است.

او از تامین برنج هندی و پاکستانی به میزان لازم در سطح استان نیز خبر داد و اظهار کرد: در زمان کنونی توزیع استانی این اقلام در حال انجام بوده و مشکلی در تامین این کالا‌ها وجود ندارد.

رئیس سازمان صنعت معدن تجارت آذربایجان‌شرقی گفت: پایش مستمر آمار و اطلاعات اقتصادی از جمله قیمت و میزان موجودی کالا‌های اساسی و هماهنگ شدن نظام توزیع با نیاز روز بازار از جمله دلایل توفیق در اثربخشی تنظیم بازار آذربایجان شرقی است.

امین زاده، با اشاره به گردآوری اطلاعات بازار در حوزه نظارت و بازرسی سازمان صمت استان ادامه داد: اقدامات نظارتی در ۵ محور رصد و پایش قیمت گروه‌های کالایی، بازرسی و کشف تخلف در این گروه کالاها، دریافت و رسیدگی به شکایات، تدوین گزارش عملکرد در اولویت‌های کالایی و در نهایت تحلیل و جمع بندی خلاصه و در هریک از جلسات تنظیم بازار استان ارائه می‌شود.

او یادآوری کرد: از ابتدای سال تاکنون ۱۵ جلسه ستاد تنظیم بازار به صورت منظم برگزار شده و برآیند تصمیم‌های گرفته شده منجر به ثبات قیمتی در بازار شده است.

رئیس سازمان صنعت معدن تجارت آذربایجان‌شرقی گفت: مقایسه پتانسیل تورمی سال ۱۳۹۷ از سوی وزارت صمت معادل ۳۰.۸ درصد محاسبه شد، ولی تورم محقق شده ۲۶.۹ درصد است که بیانگر تاثیرگذاری ۴ درصدی سیاست‌های تنظیم بازار در کاهش تورم است.
امین زاده، با بیان اینکه باید مهمترین دلایل تورم و رشد قیمت‌ها را در متغیر‌های حوزه اقتصاد کلان جستجو کرد، افزود: کنترل رشد نقدینگی، منطقی کردن نرخ ارز و ایجاد ثبات در بازار ارز و جلوگیری از نوسانات شدید آن، تقویت طرف عرضه اقتصاد و افزایش تولید، مکمل سیاست‌های تنظیم بازار در کنترل رشد قیمت‌ها است.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.