طی حکمی از سوی دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای فارس به عنوان رئیس شورای امربه معروف و نهی از منکر این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، با اهداء این حکم که در نخستین جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس توسط سلیمان مهدوی به دکتر محمدجامعی اعطا شد، فعالیت این شورا آغاز شد.

در این جلسه رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس با قدردانی از ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس در راستای راه اندازی شورای امر به معروف و نهی از منکر در این دانشگاه اظهار داشت: مراکز علمی و آموزشی یکی از نهاد‌های تاثیرگذار در زمینه نهادینه کردن فرهنگ احیاء فریضه مهم امر به معروف و نهی از منکر در جامعه هستند.

محمدجامعی افزود: در این راستا نیز درخواست ما از ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس این است که ارتباط بیشتری با دانشگاه‌ها برقرار کرده و با ارائه آموزش برای عملیاتی کردن این مهم در جامعه کمک کنند.

او بیان کرد: باید طوری آموزش داده شود که آمران به معروف به طور صحیح و منطقی به این موضوع ورود کنند به گونه‌ای که اصلاح حاصل شود نه اینکه دافعه بیش از جاذبه باشد.

جامعی بیان کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس با دارا بودن ۱۳ دانشکده در شهرستان‌های استان فارس و بیش از ۱۳ هزار دانشجو آماده هرگونه همکاری با ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس در راستای اشاعه بیش از پیش این مهم است.

در این جلسه دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس با قدردانی از رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان در تشکیل شورای امر به معروف و نهی از منکر در این دانشگاه با تاکید بر اینکه امر به معروف و نهی از منکر نیازمند ایجاد گفتمان و احیاء است، افزود: یکی از مراکزی که باید در آگاهی بخشی، اطلاع‌رسانی و آموزش همت کند مراکز دانشگاهی است.

سلیمان مهدوی افزود: به دنبال این هستیم با راه اندازی شورا‌های امر به معروف و نهی از منکر در دانشگاه‌ها طوری فرهنگ‌سازی کنیم که علاوه بر اجرای این فریضه نگاه‌ها در جامعه نیز به این مهم تغییرکند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس خاطرنشان کرد: متاسفانه امروز نگاه بسیاری از افراد جامعه به امر به معروف و نهی از منکرمزاحمت است و این در حالی است که این فریضه ۱۰۰ درصد مراحم است و در آن همه چیزش محبت است و به فرموده امام علی (ع) این فریضه دانا کردن دیگران را به دنبال دارد.

این مسئول تاکید کرد: انتظار ما این است دانشگاه‌ها و مراکز علمی به ویژه اساتید نگاه عمومی جامعه را نسبت به امر به معروف و نهی از منکر جامعه تغییر دهند به طوری که مردم بدانند این فریضه واجبی است که قضا ندارد و اگرانجام ندادیم بازخواست در درگاه الهی دارد.

مهدوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تشکیل شورا‌های امربه معروف و نهی از منکر قانونی است، گفت: تمام ساختار‌های دولتی، نیمه دولتی، خصوصی و مردمی موظف به تشکیل این شورا هستند و براساس پیش‌بینی صورت گرفته باید نزدیک به ۴۰ هزار شورای امر به معروف و نهی از منکر در استان فارس راه اندازی شود.

او با تاکید بر اینکه باید نگاه افکار عمومی را طوری تغییر دهیم که بدانند امر به معروف و نهی از منکر ناجی است، بیان کرد: نخستین قدم ساختارسازی است و شورای امر به معروف باید موتور این حرکت باشد و در هر منطقه‌ای متناسب با آن برنامه‌ریزی شود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان فارس خاطرنشان کرد: در ساختار دانشگاه‌ها کارکنان و اساتید در قالب یاوران معروف و دانشجویان نیز طلایه‌داران معروف به شمار می‌روند که باید در گام نخست آموزش‌های لازم به آنان ارائه شود.

مهدوی به فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس اشاره کرد و گفت: این دانشگاه از لحاظ کار فرهنگی نسبت به دانشگاه‌ها دیگر زبانزد است و انتظار داریم فعالیت شورای امر به معروف و نهی از منکر آن نیز در بین دانشگاه‌ها زبانزد باشد.

او با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان فارس دارای ۱۳ دانشکده در این استان فارس گفت: شورای عالی امربه معروف نیز با حضور روسای دانشکده‌های این دانشگاه به زودی تشکیل می‌شود و ستاد امربه معروف و نهی از منکر استان فارس نیز آماده برگزاری دوره‌های مختلف آموزشی با توجه به سرفصل‌های پیش بینی شده برای آنان است.

براساس این گزارش، در این نشست نادرامیدوار به عنوان دبیر شورای امربه معروف و نهی ازمنکر دانشگاه فنی و حرفه‌ای باهنراستان فارس منصوب و احکام سایر اعضاء نیز اهدا شد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.