فرزانه باقر زاده، رئیس انجمن تغذیه استان البرز در گفتگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: فراموشی بیماری مزمنی است که نمیتوان آن را تنها به سنین بالا اختصاص داد بلکه با بی توجهی حتی در جوانی هم افرادی به آن مبتلا میشوند.
باقر زاده افزود: بسیاری از افراد با افزایش سن دچار فراموشی و از دست دادن حافظه میشوند، اما با مصرف مواد غذایی مناسب از کودکی یا جوانی میتوانند از ابتلا به این بیمار جلوگیری کنند.
او گفت:بادام، اسیدها ی چرپ امگا ۳، قهوه، سبزیجات، آجیل، شکلات، ماهی، غلات، حبوبات، روغن زیتون، مرغ از جمله تغذیه مناسب برای جلوگیری از فراموشی است.
رئیس انجمن تغذیه استان البرز افزود:پنیر، کره، گوشت قرمز، شیرینی جات و غذاهای سرخ شده پنج ماده غذایی هستند که خطر ابتلا به فراموشی را بالا میبرند.
باقر زاده گفت: ترک سیگار ، کنترل فشار خون و سطح کلسترول و جلوگیری از ابتلا به اضافه وزن نکاتی هستند که برای کاهش خطر این بیماری باید مورد نوجه قرار بگیرد.
انتهای پیام / ر. م