به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فریبرز نجفیمهر روز سهشنبه در دیدار با اعضای سازمانهای مردمنهاد استان که در سرسرای امید استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: دفاتر تسهیلگری تخصص سمنها را ندارند و باید از این ظرفیت استفاده کنند و سمنها هم از این کمک بهره کافی را ببرند و اینکه سمنها کار کنند و اشخاص دیگری حقوق بگیرند اصلا درست نیست و باید این مشکل حل شود.
او فعالیت دولت در اجماعسازی اجتماعی و باورداشتن به سمنها را خوب ارزیابی کرد و گفت: تشکیل سازمان امور اجتماعی در وزارت کشور نشان از توجه دولت به امور اجتماعی است و باید سیاستهای کلان کشوری را به سمت امور اجتماعی در جامعه هدایت کنیم، اما دولت به اندازه سمنها در جامعه حضور ندارد و برای اجرای قوانین مربوطه به همکاری و کمک سمنها نیاز داریم.
نجفیمهر، ارتباط سمنها با دولت را تاسفبار خواند و افزود: اعتقاد ما به سمنها عملیاتی نمیشود و فقط در حد حرف و شعار باقی میماند و ما باید عدم ارتباطگیری و نبود اعتماد متقابل را آسیبشناسی کنیم و برای اثرگذاری صحبتها باید مناسبات را تعریف و دیالوگ مشترکی را برقرار کنیم.
این مدیر دولتی، نقش سمنها را در دستیابی به توسعه مهم دانست و گفت: بنا داریم سمنها را برای کمک به دولت ساماندهی کنیم و تمرکز را از دولت برداریم و در اختیار سمنها قرار دهیم و هدف از این دست جلسات این است که بتوانیم بستههای عملیاتی و نقشه راهی در حوزه اجتماعی و آسیبهای اجتماعی استخراج کنیم.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کرمانشاه در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار ایرنا، رویکرد دولت در مواجهه با آسیبهای اجتماعی را توجه به مردم و نمایندگان آنها در سازمانهای مردم نهاد عنوان کرد و افزود: در راستای تمرکززدایی از دولت و برای حل مسایل اجتماعی سمنهای استان را حوزهبندی میکنیم و اتاق فکری را برای سیستم اجتماعی استانداری کرمانشاه تشکیل میدهیم.
نجفیمهر آشنایی و درک مدیران دولتی از توان و ظرفیت سمنها، تخصیص عادلانه اعتبارات به سمنها و عدم ارتباط و تعامل ادارات شهرستانها با سمنها را بخشی از مشکلات مطرح شده از طرف اعضای سمنها عنوان کرد و قول داد در جهت رفع این مشکلات اقدامات لازم را انجام دهد.
او گفت: اگر به مشارکت مردم ایمان و باور داشته باشیم، مناسبات سمنها را با دستگاهها تسهیل کنیم و با ایجاد نشستهای تعاملی ظرفیت سمنها را برای مدیران دولتی تبیین و روشن کنیم، تحلیل آسیبهای اجتماعی واقعگرایانه میشود و ما میتوانیم با استناد به این نتایج در مواجه و کنترل آسیبهای اجتماعی موفق عمل کنیم.
انتهای پیام/ز