به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، ناهید خداکرمی عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران در نشست بررسی عملکرد شرکت ارتباط مشترک شهر و تشریح چگونگی فعالیتهای جاری درباره ساماندهی دکلهای مخابراتی و ارائه چشم انداز مخابراتی شهر تهران اظهار کرد: شورای شهر تهران به عنوان نماینده مردم تلاش دارد که بر نصب دکلهای مخابراتی در پایتخت نظارت کند و سعی دارد که قوانین و لوایح مورد نیاز این حوزه را ارائه کند.
عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران تأکید کرد: صلاح قانونی در مسیر نصب و کسب مجوزهای دکلهای مخابراتی را اعلام کردیم و باید بگویم که متأسفانه در ادوار گذشته فعالیت، نصب و ساختار دکلهای مخابراتی در پایتخت مناسب نبود و اپراتورها به صورت خودسرانه به نصب و جایگذاری دکلهای مخابراتی خود اقدام میکردند.
خداکرمی با اشاره به بررسی ۴۰ تا ۷۰ پرونده در حوزه آسیبهای دکلهای مخابراتی بر روی سلامت شهروندان اظهار کرد: کارگروهی به این منظور بر اساس استانداردها تلاش کرد تا نصب و جایگذاری دکلها بر اساس معیار قانونی و مشخص انجام شود.
او با تأکید بر اینکه وظیفه ما در حوزه دکلهای مخابراتی این است که بر اصول و معیار عمل کنیم، گفت: متأسفانه باید بگویم کار نظارت بر عملکرد برخی از دکلهای مخابراتی از حیطه وظایف ما خارج است، زیرا نظر نهادهای امنیتی قرار دارد.
عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران تصریح کرد: ما در عصر تکنولوژی هستیم و به تکنولوژی وابسته شدیم و باید بدانیم که اگر میخواهیم از گوشی تلفن همراه خود استفاده کنیم، نیاز به زیرساختهایی داریم.
خداکرمی ادامه داد: در دنیا رقمی نزدیک به ۴ هزار میلیارد دکل مخابراتی وجود دارد و به مرور زمان مردم و شهروندان به این موضوع پی خواهند برد که نصب دکلهای مخابراتی و فعالیت آنها تأثیری بر سلامتشان ندارد.
او با اشاره به نتایج تحقیقات انجام شده، اظهار کرد: مطالعات انجام شده تا به امروز نشان میدهد که هیچ یک از آنتنهای مخابراتی به صورت مستقیم بر روی DNA سلولی و ایجاد سرطان نقش نداشته است و هیچ مقالهای نیز منتشر نشده که بتوان با استناد به آن گفت فعالیت دکلها بر روی سلامت شهروندان تأثیر دارد.
عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران تصریح کرد: یکی از مهمترین وظایف ما این است که تحقیق و تحلیل مناسبی در حوزه عملکرد دکلهای مخابراتی بر روی سلامت شهروندان انجام شود.
خداکرمی افزود: نکته حائز اهمیت این است که اپراتورهای تلفن همراه و ثابت باید مجوز فعالیت داشته باشند.
او با اشاره به آمار ایران در نقش ابتلا به سرطان در بین دیگر کشورها اظهار کرد: کشور ما در مقایسه با دیگر کشورهای اروپایی و آمریکایی در رتبه پایین ابتلای شهروندان به سرطان قرار دارد، اما باید به این نکته توجه کرد که کشور ما درحال رفتن به پیر سنی است و یکی از مهمترین علل سرطان در بین شهروندان افزایش سن است.
عضو کمیسیون سلامت شورای شهر تهران با اشاره به تأثیر روانی دکلهای مخابراتی بر روی شهروندان گفت: ما پروندهای را بررسی کردیم که در محدوده یکی از دکلهای مخابراتی شهروندی به سرطان مبتلا شد و تمام ساکنان آن محله علل سرطان را نصب دکل مخابراتی دانستند و به دلیل این جو روانی ما از اپراتور مربوطه خواستیم تا هرچه سریعتر دکل مخابراتی را جابجا کنند.
خداکرمی تصریح کرد: شهروندان باید به این نتیجه برسند که از لحاظ علمی فعالیت آنتنهای مخابراتی تأثیری بر روی سلامت آنها ندارد.
انتهای پیام/