مهرداد عبدالملکی ،مدیر امور دام جهاد کشاورزی استان البرز در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، گفت: تولید گوشت قرمز استان ۱۲ هزار تن در سال که ازاین میزان ۱۰ هزار و ۲۰۰ تن گوشت قرمز گوساله و ۱۸۰۰ تن گوشت بره میباشد.
عبدالملکی افزود: میزان نیاز به گوشت قرمز در استان ۳۲ هزار و ۴۰۰ تن در سال است که ازاین میزان نیاز به گوشت قرمز بره ۱۱ هزار و ۳۴۰ تن و گوشت گوساله ۲۱ هزار و ۶۰ تن میباشد که بر اساس مصرف سرانه و میزان نیازتعیین شده.
او با اشاره به اینکه میزان نیاز استان به واردات گوشت قرمز بره ۹ هزار و ۵۴۰ تن است گفت: میزان نیاز استان به واردات گوشت گوساله نیز ۱۰ هزار و ۸۶۰ تن است.
مدیر امور دام جهاد کشاورزی البرز با بیان اینکه تهسیلات برای خرید دام، علوفه و احداث دامپروری به اندازه کافی است افزود: میزان تهسیلات پرداختی در سال ۹۸ به ۷۷ فقره پرونده رسیده است.
عبدالمکی گفت:جهت توسعه صنعت دامپروری یک پرداخت تسهیلات کم بهره، اصلاح نژاد دام، بهبود مدیریت تغذیه جهت کاهش هزینههای تولید است.
او افزود: در حال حاضر در استان البرز ۷۱ هزار و ۲۱۰ راس گاو صنعتی مولد و ۳۵ هزار و ۶۶۸ راس دام گاو آمیخته، ۳۲۹ هزار و ۶۰۰ راس گوسفند مولد و ۴۳ هزار و ۴۰۰ راس دام بز مولد داریم.
انتهای پیام / ر. م