به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس نورمحمدی در تشریح بیمه زنان خانهدار اظهار داشت: در راستای گسترش چتر بیمهای سازمان تأمین اجتماعی در جامعه زنان خانهدار در صورت تمایل میتوانند با استفاده از مقررات بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد زیر چتر حمایتهای بیمهای و درمانی سازمان قرار گیرند.
مدیرکل تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای این منظور زنان خانهدار میتوانند به شعب تأمین اجتماعی محل سکونت خود مراجعه و با ارائه درخواست، عقد قرارداد و پرداخت حق بیمه از خدمات و حمایتهای قانونی سازمان تأمین اجتماعی بهرهمند شوند.
*چه افرادی مشمول بیمه زنان خانهدار هستند؟
وی در پاسخ به این سؤوال که چه کسانی مشمول بیمه زنان خانهدار هستند، تصریح کرد: همه زنان خانهداری که کمتر از ۵۰ سال سن دارند میتوانند اقدام کنند.
نورمحمدی در خصوص چگونگی محاسبه نرخ حق بیمه گفت: میزان حق بیمه قابل پرداخت زنان خانهدار بر مبنای دستمزدی که متقاضی برای خود انتخاب میکند تعیین میشود و این دستمزد بر خدماتی که بیمه شده در آینده دریافت میکند، اثرگذار است.
*مدارک لازم جهت نامنویسی
وی اضافه کرد: متقاضیان در صورت احراز شرایط با در دست داشتن اصل و تصویر شناسنامه و کارت ملی خود و افراد تحت تکفل به شعب سازمان تأمین اجتماعی مراجعه و نامنویسی کنند.
نورمحمدی همچنین گفت که زنان خانهداری که حداقل ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند بدونشرط سنی مجاز به استفاده از بیمه زنان خانهدار هستند.
*زنان خانهدار از چه خدماتی بهرهمند میشوند؟
وی خدمات بیمه زنان خانهدار را یادآور شد و گفت: متقاضیان استفاده از این نوع بیمه از خدماتی مانند بازنشستگی، از کار افتادگی، خدمات درمانی و فوت (قبل و بعد از بازنشستگی) برخوردار هستند.
این مسؤول در تشریح انواع بیمه زنان خانهدار به تناسب درصد حق بیمه، بیان داشت: در نرخ ۱۴ درصد بیمه شدگان بر اساس این نرخ از خدمات بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی بهرهمند میشوند.
وی ادامه داد: بیمه شدگان نرخ ۱۶ درصد از خدمات بازنشستگی و فوت (قبل و بعد از بازنشستگی) بهرهمند میشوند.
نورمحمدی نوع سوم بیمه زنان خانهدار را با نرخ ۲۰ درصد اعلام و تصریح کرد: خدمات این نوع شامل خدمات بازنشستگی، فوت (قبل و بعد از سن بازنشستگی) و از کار افتادگی است.
نورمحمدی با بیان اینکه زنان خانهدار مانند بیمه شدگان صاحبان حرف و مشاغل آزاد سازمان تأمین اجتماعی با پرداخت حق سرانه درمان خود و افراد تکفل، دفترچه درمانی دریافت میکنند، اضافه کرد: این بیمه شدگان حق استفاده از همه امکانات مراکز درمانی ملکی سازمان و نیز امکانات مراکز تشخیصی، درمانی و دارویی طرف قرارداد این سازمان را دارند.
وی گفت: این بیمه شدگان هنگام دریافت خدمات درمانی ملزم به پرداخت سهم بیمه شده از هزینه درمان به میزان ۳۰ درصد برای خدمات سرپایی و ۱۰ درصد برای خدمات بستری هستند.
*روشهای پرداخت حق بیمه
نورمحمدی گفت: سازمان تأمین اجتماعی در راستای تکریم ارباب رجوع، روانسازی امور، پاسخگویی سریع و افزایش رضایتمندی مخاطبان اقدام به راهاندازی سرویس غیر حضوری صدور و پرداخت حق بیمه برای بیمه شدگان زنان خانهدار و صاحبان حرف و مشاغل آزاد کرده است.
این مسؤول افزود: بیمه شدگان با مراجعه به آدرس اینترنتی samt.tamin.ir نسبت به صدور و پرداخت حق بیمه خود به صورت آنلاین اقدام نمایند و نیازی به مراجعه حضوری به شعب ندارند.
منبع: فارس
انتهای پیام/
دوباره تاکید می نمایم ازدواج کنند
هیچکس باش قرارداد نداره