به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه،امید قادری مدیرکل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه با بیان اینکه افزایش تعرفههای اقامتگاههای گردشگری از ابتدای مهر ماه محاسبه میشود، گفت : بخشی از تورم ایجاد شده در پایان آذر ماه به دلیل اعمال تعرفههای جدید است.
او گفت : باید قیمتهای اقامتگاههای گردشگری به شکلی باشد که سرمایه گذاران این بخش نیز متضرر نشوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه نسبت به افزایش قیمت اقامتگاههای گردشگری در کرمانشاه تاکید کرد و گفت: گردشگری یکی از ظرفیتهای اصلی استان برای توسعه است از این رو نباید با افزایش قیمتهای بیش از حد جلوی رشد آن را بگیریم.
«هدایت حاتمی» با تاکید بر اینکه اجاره افزایش قیمت سودجویی در این زمینه را نمیدهیم، گفت: برای حمایت از توسعه صنعت گردشگری قیمت اقامتگاههای گردشگری و رستورانها حتما باید کنترل شود.
او با بیان اینکه نظارتها در این زمینه افزایش پیدا خواهد کرد، افزود: ارگانهایی که در این زمینه مسوول هستند تا پایان هفته فرصت دارند که برای کاهش قیمتها اقدام کنند در غیر این صورت با همکاری دستگاه قضایی یک طرح نظارتی اجرا و با متخلفان برخورد خواهیم کرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کرمانشاه با بیان اینکه هتلداری تنها برای سرمایه گذاران سودآور نیست، گفت: هتلداران کرمانشاه را باید به کسب درآمد از برنامههای جانبی تشویق کنیم.
مهرداد سالاری افزود: باید زمینهای فراهم شود تا هتلهای کرمانشاه با ارایه خدمات مختلف به شهروندان نیز کسب درآمد کنند.
استاندار کرمانشاه نسبت به قیمت اقامتگاههای گردشگری و رستورانها به شدت اعتراض کرد و گفت: تعزیرات حکومتی در زمینه افزایش قیمتها بررسیهای لازم را انجام و با متخلفان به شدت برخورد کند.
هوشنگ بازوند با بیان اینکه افزایش قیمتها و نرخ تورم نشان میدهد که نظارت مطلوبی در این زمینه انجام نمیشود، گفت: رستورانهای کرمانشاه نسبت به استان ۲۰ تا ۲۵ درصد گرانتر هستند.
او افزود: به منظور کنترل قیمتها ستاد تنظیم بازار با حضور دستگاههای مربوطه تشکیل و برنامهای برای کنترل قیمتها در بهمن ماه ارایه دهد.
انتهای پیام/د