به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، بهمن عبداللهی رئیس اتاق تعاون ایران در نشست هماندیشی با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به اینکه در شرایط حساس کشور استفاده از نیروهای جوان و کارآمد به ویژه در بخش اشتغال و تعاونی بسیار مهم است، گفت: امیدواریم با استفاده از جوانان متخصص و تحصیلکرده اثرات خوبی را در اقتصاد کشور، ایجاد کنیم.
او گفت: بخش تعاون کشور آماده حضور در این عرصه است و ما امیدواریم با حمایتهای بخش فناوری ریاست جمهوری بتوانیم این مسیر را برای ورود تمامی حوزهها باز کنیم.
عبداللهی یادآور شد: ما سعی داریم با همکاری در این حوزه و با تشکیل یک کمیته با حضور اتاق تعاون و بخش علم و فناوری ریاست جمهوری تمامی این ایدهها را به مرحله اجرایی برسانیم.
رئیس اتاق تعاون ایران بیان کرد: بخش تعاون این آمادگی را دارد که تمامی ایدههای جوانان به ویژه در بخش تعاونی را حمایت کند و ما مطمئن هستیم اگر حوزه علمی و فناوری همکاری کند، تمامی این ایدهها به مرحله اجرایی میرسد.
او گفت: بخش تعاون نیاز به توجه ویژه دارد و ما به دلیل کم بودن ارتباط بین این دو حوزه تاکنون نتوانستهایم ارتباط قویتری را در این حوزه ایجاد کنیم.
عبداللهی افزود: متأسفانه بخش تعاون تاکنون کمتر پیگیر برقراری ارتباط با معاونت علم و فناوری ریاست جمهوری بوده، اما امیدواریم با برگزاری چنین جلساتی بتوانیم ارتباط خود را با این حوزه قویتر کنیم.
رئیس اتاق تعاون ایران تصریح کرد: امیدواریم با برگزاری چنین جلساتی و استفاده از دانش و تکنولوژی کمبودهای این مدت به ویژه در حوزه تعاون را جبران کنیم و ما البته سعی داریم با ایجاد یک قالب مشترک چنین موضوعاتی را در دستور کار خود قرار دهیم.
او با اشاره به اینکه تعاونیها رکن دوم اقتصاد کشور هستند، افزود: هماکنون ۹۴ هزار تعاونی فعال با ۱۴ میلیون عضو در کشور وجود دارد که ۴۰ میلیون نفر از خدمات و امکانات آنها استفاده میکنند.
عبداللهی توضیح داد: ۹ درصد اشتغال کشور معادل یک میلیون و ۸۰۰ هزار نفر در حوزه تعاون است که نشان دهنده گستردگی حضور تعاونیها در بین مردم است.
رئیس اتاق تعاون ایران اظهار کرد: تعاونیها به لحاظ کمی در طی سالهای گذشته رشد قابل توجهی داشتهاند و ما هماکنون افزایش کیفیت تعاونیها را در دستور کار خود قرار دادهایم.
او تصریح کرد: بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی باید تا پایان برنامه پنجم توسعه سهم تعاون در اقتصاد به ۲۵ درصد میرسید که تاکنون به این میزان از رشد دست پیدا نکردهایم، اما مسئولان حوزه تعاونی سعی دارند به لحاظ کیفی بتوانند عقبماندگیهای این حوزه در طول سالهای گذشته را جبران کنند.
انتهای پیام/