رئیس قوه قضاییه گفت: مردم از رشوه و روابط ناسالم اداری و رانت گله‌مند هستند.

رونق تولید باید همراه با امنیت باشدبه گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام و المسلمین سید ابراهیم رئیسی رئیس قوه قضاییه در همایش نقش پلیس در امنیت اقتصادی و رونق تولید در افق گام دوم انقلاب گفت: رونق تولید موضوع سال است و امنیت و اقتصاد دوگانه‌ای هستند که انفکاک نا پذیرند و بین امنیت و اقتصاد تفکیکی وجود ندارد.

وی با بیان اینکه رونق تولید باید همراه با امنیت باشد، افزود: با وجود امنیت، تولید کننده کار را باید مجاهدانه در جهت رونق تولید پیش ببرد.

رئیس قوه قضاییه گفت: شرط کار نیروی انتظامی کار با مهربانی، اقتدار و تدبیر است و این سه شرط باید در دستور کار قضات هم باشد.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تصریح کرد: کارهای ایجابی مقدم بر حرکت‌های سلبی است و همکاری بخش‌های مختلف باید در مسیر ایجاد امنیت اقتصادی باشد.

وی افزود: همه فعالان اقتصادی باید در ایجاد امنیت نقش ایفا کنند، چراکه تنها با تلاش یک بخش کار درست نمی‌شود.

رئیس قوه قضاییه گفت: امروز مبارزه با جرایم اقتصادی، مالیاتی، پولشویی، قاچاق کالا ضرورت دارد، چراکه به نوعی این جرایم برای تولید مضر هستند و فضای تولید را آلوده می‌کنند.

نیروی انتظامی باید در مسیر حمایت از تولید وارد شود

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تصریح کرد: نیروی انتظامی باید در مسیر حمایت از تولید وارد شود تا بتوانیم فضای تولید را امن کنیم.

وی افزود: رهبر انقلاب در نماز جمعه این هفته فرمودند: «همه باید تلاش کنیم تا کشور قوی شود»؛ لذا قدرت در بخش تولید برطرف کردن موانع تولید و حمایت از تولید کنندگان با استفاده از پول و تسهیلات بانکی و مالی است.

رئیس قوه قضاییه گفت: اگر پولی در کشور وجود دارد، باید به بخش تولید اختصاص داده شود، نه اینکه به مسیر دلالی و سوداگری برود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تصریح کرد: با ارائه تسهیلات بانکی و قضایی باید از تولید کنندگان حمایت شود.

وی افزود: اگر تولید کننده‌ای در بخشی با مشکل برخورد کرد، باید به بخش اجرایی مراجعه کند و بخش‌های اجرایی هم ملزم به رفع موانع تولید هستند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: رهبر انقلاب در منشوری ابعاد فعال شدن بخش تولید را تشریح کردند، لذا اگر به این منشور عمل شود، حتما رونق تولید محقق می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی با بیان اینکه یکی از موانع تولید نشناختن سرمایه‌هاست، گفت: امروز در کشور ما سرمایه عظیم و متراکم نیروی انسانی جوان وجود دارد که باید شناخته شود، چراکه شناخت این جوانان کارآمد به تولید کمک می‌کند.

وی افزود: مانع دیگر نگاه کردن به دست دیگران و خارج برای گره‌گشایی است که این یک اشتباه بزرگ است.

ضرورت تعامل اقتصادی با تمام کشورها به غیر از دشمنان

رئیس قوه قضاییه گفت: سیاست ما باید تعامل با تمام کشور‌ها به غیر از دشمن باشد.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تصریح کرد: در اقتصاد نیز باید با تمام کشور‌ها تعامل داشته باشیم، اما این گونه نباشد که منتظر دشمن بمانیم که آن‌ها چه می‌گویند.

وی افزود: نباید به آن‌ها اعتماد داشته باشیم، بلکه باید اعتماد را به سمت داشته‌های خود ببریم و به تولیدکنندگان اعتماد کنیم، چراکه آن‌ها در عرصه‌های مختلف وارد شدند و موفق بودند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: تولیدکنندگان و جوانان ما در عرصه‌هایی که دشمن حتی تصور آن را هم نمی‌کرد، وارد شدند و موفق شدند.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: یکی از مسائل و موانع مهم پیش‌روی تولید که رهبر معظم انقلاب نیز بار‌ها بر آن تأکید کردند، متکی بودن اقتصاد به نفت است.

وی افزود: لازم است فعالان اقتصادی تمهیداتی بیاندیشند تا این موانع برطرف شوند.

رئیس قوه قضاییه گفت: مانع دیگر پیش‌روی تولید، جذابیت سرمایه‌گذاری در کار‌های سوداگرانه به جای سرمایه‌گذاری در کار‌های تولیدی است.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تصریح کرد: به گفته تمام فعالان اقتصادی نقدینگی در کشور ما بالا و نگران‌ کننده است.

وی افزود: اگر این سرمایه‌ها به سمت تولید برود، دیگر نگرانی وجود ندارد و اقتصاد را پویا و فعال می‌کند، اما اگر این نقدینگی به سمت دلالی برود، خطرناک است.

واردات بی رویه و قاچاق کالا عامل بی انگیزگی تولیدکنندگان

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: واردات بی‌رویه و قاچاق کالا تولید کننده را بی‌انگیزه می‌کند.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: مبارزه با فساد یکی دیگر از کار‌هایی است که ما باید انجام دهیم.

وی با بیان اینکه هیچ کارآفرین و سرمایه‌گذاری آماده رشوه دادن نیست، افزود: آنچه باعث پرداخت رشوه می‌شود، بروکراسی‌های اداری است.

رئیس قوه قضاییه گفت: اگر بروکراسی‌ها و دادن مجوز‌های اداری تسهیل شود، جلوی رشوه دادن گرفته می‌شود.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تصریح کرد: مردم از رشوه و روابط ناسالم اداری و رانت گله‌مند هستند.

وی افزود: تسهیل و شفاف‌سازی امور اداری جلوی بسیاری از فساد‌ها را می‌گیرد.

رئیس قوه قضاییه گفت: ما نمی‌خواهیم هر روز یک پرونده به قوه قضاییه وارد شود، بلکه ما موافق کاهش ورودی پرونده‌ها و نظام اداری سالم هستیم، این آرمان و آرزوی ماست و اعتقاد داریم که امکان‌پذیر است.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: امروز مسائل اقتصادی وارد فضای جدیدی شده است، در بخش سایبری و ارائه خدمات در حال حاضر مشکلی وجود ندارد.

وی افزود:در بخش سایبری نظارت و ارائه خدمات آسان است، اما در این بخش در حوزه تولید مشکلاتی وجود دارد.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه ورود به بخش سایبری بدون زمان، مکان و تعطیلی و بازنشستگی است، گفت: این فضا دارای یک نظام خود کنترلی است و نظارتی را می‌طلبد.

آمریکایی‌ها و غربی‌ها به دنبال نظارت و کنترل بر فضای تولید ایران هستند

حجت الاسلام و المسلمین تصریح کرد: امروز امپراطوری‌های قدرت به ویژه آمریکا و غربی‌ها سعی دارند که فضای تولید را تحت نظارت و کنترل خود درآورند.

وی افزود: کاری که امروز در ایران اسلامی انجام می‌شود این است که یک کار نو انجام دهیم و نظام اقتصادی کشور را در دست خود بگیریم، اما آمریکا و غربی‌ها در این موضوع مشکل دارند و می‌خواهند کل اقتصاد جهان را در دست خود بگیرند، لذا از همین جا جنگ اقتصادی ما با غرب شروع می‌شود.

رئیس قوه قضاییه گفت: آن‌ها نمی‌خواهند یک نظام اقتصادی مستقل در کشور ما شکل گیرد و تمام امور اقتصادی را می‌خواهند زیر چتر خود داشته باشند تا ابتکار عمل دست آن‌ها باشد، اما ایران اسلامی تلاش دارد نظام اقتصادی کشور را در دست خود بگیرد تا ابتکار عمل داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تصریح کرد: جوانان ما می‌توانند در عرصه اقتصادی موفق باشند، زیرا در هر عرصه‌ای که جوانان با اراده و محکم وارد شدند، موفق بودیم.

وی افزود: جوانان ما در عرصه‌های پیچیده علمی نشان دادند که می‌توانند.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: امروز ما در یک جنگ اقتصادی رسانه‌ای قرار داریم، اما با اتکا به خداوند و مردم می‌توانیم در عرصه تولید و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی شرایط را کاملا متفاوت کنیم و موفق شویم.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: امیدواریم با اقدامات جدی نیروی انتظامی بتوانیم در عرصه اقتصادی گام‌های بلندی برداریم.

وی افزود: برخی می‌گویند برخورد با یکی دو نفر از فعالان اقتصادی نمی‌تواند منجر به مبارزه با مفاسد اقتصادی شود.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: اعتقاد داریم که باید بستر‌های فساد از بین برود تا ورودی پرونده‌ها کاهش پیدا کند.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: فعالان اقتصادی باید مشکلاتشان را خود و درون صنفشان با ریش سفیدی حل کنند.

وی افزود: هر چه پرونده کمتری وارد دستگاه قضایی شود ما تشکر می‌کنیم، پلیس هم همین را می‌خواهد.

جرایم سازمان یافته عرصه تولید را به خطر می‌اندازد

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: باید با جرایم سازمان یافته برخورد شود و همه همین را می‌خواهند، زیرا اگر جرایم سازمان یافته افزایش پیدا کند، تولید را به خطر می‌اندازد.

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی گفت: در بخش مبارزه با جرایم در هر حوزه فعالان اقتصادی باید خودشان فعال باشند و با مفاسد اقتصادی مبارزه کنند، در این مسیر نقش مردم مهم است و باید وارد عمل شوند.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه ملت ما بر روی رأی و انتخاب مردم استوار است، تصریح کرد: نقش مردم در عرصه‌های اقتصادی نیز می‌تواند در مبارزه با پولشویی و مفاسد اقتصادی مهم باشد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۸
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
محقق
۰۸:۵۶ ۰۲ بهمن ۱۳۹۸
خصوصی سازی بزرگترین فساد اقتصادی ایران است .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۰۲ ۰۲ بهمن ۱۳۹۸
از خودروسازها بارها گله کردیم چی شد ؟هرروز گرانتر شد از افزایش قیمت بنزین هم گله کردیم از گرانی گله کردیم چیزی نشد
Iran (Islamic Republic of)
کارمند
۲۳:۰۶ ۰۳ بهمن ۱۳۹۸
و دقیقا ایجاد مافیا همین ناحیه است قصور قوه قضاییه و تعرفه گذاری بالای دولت و عدم توان مجلس برای کاهش تعرفه واردات
که اینها = با تحمیل کالا بنجل به مردم و با قیمت بالا به مردم
ایجاد بازار کاملا انحصاری
و ایجاد و رانت و مافیا
و ایجاد اقتصاد و صنعت بسیار بیمار بت درد بسیار مزمن و ورشکستگی اقتصادی و وابستگی بیش از پیش
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۲:۳۵ ۰۲ بهمن ۱۳۹۸
از باشگاه خبرنگاران جوان خواهشمندیم نسبت به افزایش قیمت خودرو از قوی قضائیه پیگیری کنند.
Germany
محمد
۲۳:۰۲ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
جناب آقای رئیسی مگه شما به داد ما برسی ما ۳سال در نهضت سواد آموزی و روزانه تدریس داشتیم ۹ساله که وزارت آموزش وپرورش برخلاف قانون تعیین تکلیف به جای امور اداری و دفتری ما را در سمت خدماتی بکار گرفته اقدام دستگاه در سال ۹۱به موجب رای هیات عمومی دیوان تخلف تشخیص داده وبند بخشنامه مربوطه ابطال شده ۹۸درصد نیروهای مشابه ما به اموزشی منتقل شدند بجز حدود۱۰۰نفر که اکثرشان خانم هستند در سیستان وبلوچستان اخه ۹سال ظلم، تحقیر تبعیض و شکنجه روحی وجسمی بس نیست؟ لطفا صدای مظلومیت ما رو بشنوید لطفا به حرمت امام حسین ع پیام ما رو به اشتراک بگذارید شاید خدا ترسی پیدا شد و حقوق ما رو پیگری کنه بخدا ما پارتی نداریم تنها دلیل همینه وگرنه هم قانونش هست هم حکم هیات عمومی دیوان مبنی بر تخلف بودن بکارگیری اموزشیاران در سمت خدماتی و زیر حکم دیوان هم امضای جناب آقای منتظری دادستان کل کشور به عنوان رئیس دیوان عدالت اداری در سال ۹۱نیز هست
Iran (Islamic Republic of)
کارمند پست
۲۲:۳۶ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
بله کاملا درست فرمودی

سیستم اداری ناسالم

یعنی استخدام با سفارش و رانت و یا موروثی و بدون آزمون استخدامی

یعنی انتصاب همان افراد پارتی دار که بدون آزمون استخدام شده اند له بالاترین مسئولیت ها

یعنی عدم شایسته سالاری و افزایش دردهای مضاعف به آلام مردم چرا که افراد ناشایسته و ناتوان جز زجر و بدبختی برای مردم و ضرر به مملکت حسن دیگری ندارند

سالهاست که دنیا مدرن و حتی کشورهای جهان سوم از سیستم اداری سنتی و یدی به سیستم الکترونیک مجهز شده و دولت الکترونیک و شهروند. الکترونیک به مفهوم واقعی کلمه در آنها اجرای می شود و بیش از ۸۰ درصد خدمات ارائه شده به مردم در بستر فضای مجازی و بدون محدویت مکانی و زنانی و با هزینه بسیار اندک انجام می شود و بساط رانت و پارتی و زد و بند بع واسطه دولت الکترونیک از بین رفته و شفافیت بر جامعه حاکم شده و مفاسد اقتصادی و بع تبع آن مفاسد اجتماعی و بزه به مینیمم مقدار خود رسیده
و لازم دولتی مقتدر و قدرتمند و سالم و خدمتگزار فقط و فقط دولت الکترونیک است و بس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۱ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
بهیچ عنوان جلو رشوه ورانتخاری رانمیشه گرفت درضمن بعضی ازکالاهای قاچاق رانمیشه جلوش راگرفت قیمت کالاهای داخلی سرسام اورمیشود کوقدرت خرید مهال ممکنه وابسته به اجناس خارجی نداشته باشیم بخوصوص موادغذایی ازگوشت تاحوبوبات ،،اقای ریس شماکه سیدخدایی تابحال کدام رشوه خاررانت بازمحاکمه درست حسابی شده باشند،این هارا باید بارها اعدام کردکه درس عبرت بشه برادیگران هنوزم غارت ادامه داره
Germany
ناشناس
۲۰:۴۶ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
در ایران دمکراسی اقتصادی نداریم. جوانها کارهم میکنند به زور مزدش.نو میدن
Iran (Islamic Republic of)
عد
۲۰:۱۴ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
آقا،بقولی‌هرکس‌بفکرخویشه،بهرطریقی‌که‌بتونه‌نه‌حلال‌‌نه‌حرام‌نه‌مردم‌ونه‌هیچ‌چیزدیگر،فقط‌چاپیدن‌مردم‌وپول بجیب‌زدن‌‌بادروغ‌وکلک‌و...‌‌
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۰ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
درود بر آقای رئیسی بت شکن که اگر دستگاههای دیگه هم مثل آقای رئیسی بودند و مثل آقای رئیسی صداقت داشتند مملکت به این روز نمیفتاد دولت عوض اینکه کمک حال مردم باشه به دروغ سر بار مردمه و عمدا به مردم لطمه میزنه و حق الناس میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ع
۲۰:۰۶ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
آنراکه‌عیان‌است‌چه‌حاجت‌به‌بیان‌است‌چاپ‌اسکناسهای‌بدون‌پشتوانه‌,رانت‌ورانت‌خواری‌،نان‌به‌قرض‌همدیگه‌دادن،زیاده‌خواهی‌وزیاده‌طلبی‌آقازادهاو....چهرهای‌به‌ظاهرصلاح‌وسواستفاده‌گروبی‌تفاوتی‌وعدم‌برخوردباآنهاومصلحت‌اندیشی‌ها.حقیقت‌رافدای‌مصلحت‌کردن‌و....و...الی‌آخرحالابایداین‌قشرمتوسط‌وپایین‌که‌همیشه‌حامی‌نظام‌بوده‌اندچوب‌بخورن‌وباکرامت‌آنهابپای‌یارانه‌وبسته‌معیشتی‌قربانی‌شود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۵۷ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
سلام و درود به آقای رئیسی.وقتی دولت ناکارامد و خودش عمدا به مردم و تولید کننده لطمه و صدمه میزنه.وقتی به خاطر باج خواهی دست تولید کننده را برا گرانی و بی کیفیتی کالا باز میگذره.وقتی تو خارج از ایران میشه بهترین خودروی باکیفیت را از پراید ارزان تر خرید تهش میگرده دنبال مقصر و بندازه گردن دستگاه قضا.شما در خصوص حق مردم کوتاه نیامده اید و اینا مردم خوب میدانند.به عنوان مثال این کودکان و آدمهای بی گناه تو آتش جزغاله شدند سزاوار نیست دولت هر جا حق مردمه پیشاپیش و به دروغ ساز بودجه نداریم بزنه.الان دولت کانادا اومده فقط برا دفن و کفن و ایاب و ذهاب هر نفر کشته شده تو این قضیه ۲۵۰۰۰ دلار معادل ۳۵۰ میلیون تومان پول ما غرامت در نظر گرفته.و به دولت ایران داره نشان میده که تا آخر عمر بایستی غرامت این افراد به تناسب شغلشون به اولیا دم پرداخت بشه.اون وقت ی هزینه دفن و کفن را ۳۵۰ میلیون تومان در نظر گرفتند دولت ما که مدعی حق الناس و سفارش اسلام و قرانه به دیه ی نفس مردم ایران که میرسه پیشاپیش میگه اعتبار نیست و با ۲۷۰ میلیون پول ده شتر و یا ۲۰ گاو و یا ۱۰۰ گوسفند سر و تهشا میخواد جمع کنه و تا حالا آقای رئیسی در خصوص حق مردم و یتیم هیچ گناهی ندارید .ولی دولت مدیون مردمه.مدیون یتیمه.مدیون صغیر و کبیره.خود دولت از ریال حق خودش نمیگذره پس چرا حق الناس براش مهم نیست.پس برا چی مملکتا غضب خدا گرفته از بس دولت به مردم ظلم میکنه و حق الناس میکنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۸ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
چند نفر ازسلاطین قیر وسکه...اعدام کردی چی شد وضعیت عوض شد نه چون مثل آقا زاده ها کسی نداشتند حمایت کنه تا درامریکا کانادا زندگی کنند مردند چندتا آقا زاده اعدام شد.....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۱۶ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
چرا مسببین سقوط هواپیمای اکراینی که باعث کشته شدن تعدادی از هموطنانمون شدمحاکمه نمیشن .چرا این موضوع داره فراموش میشه وهیچ خبری در رسانه ها نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۱ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
وقتی نیازه یه راه پله تمیز بشه باید از پله ی بالا شروع به تمیز کردن کرد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۵۹ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
بیشتر از همه از دروغ و دروغگو متنفریم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
شورشو در آوردن مفسدان همه جا رخنه کردن در زنجان شهردار وشورا وغیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۷ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
وای سید تو رو به جدت،به این ثبت املاک نگاهی کنید .همه ش پول دستی می گیرند به اسم حق کارشناسی اونم تو تایم اداری .
اخه مگه این کارشناس استخدام نشده برای کارشناسی . دیگه پول گرفتن اونم دستی یا واریز به حساب شخصی دیگه چی هست که از مردم می گیرند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۱ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
ما فقط از آقای رییسی می‌خوایم که اولویت اولشون رو روی مفاسد اقتصادی بگذارند تا سرمایه های از دست رفته برگردانده بشه و علاوه بر تطهیر، اعتماد سلب شده دوباره شکل بگیره
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۸ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
میشه گفت تقریبا رانت و حاکمیت رابطه نادرست بر ضابطه حرف اول رو در ادارات ما میزنه و این باعث پیش افتادن افراد بی تقوا و افتادن ادارات به دست نا اهلان شده و میشه.
Germany
ناشناس
۲۰:۳۷ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
اساس کار ادارات ، وام گرفتن و زمین گرفتن بوده با پول مفت نفت از ۱۰۰ سال پیش تا امروز .اشکال از ساختار است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
درود خدا بر سید بزرگوار دست اجداد بزرگوار شما بدرقه راهتان باد.
Iran (Islamic Republic of)
حسین حیدری
۱۳:۱۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
با سلام تا زمانی که در ادارات رشوه ورانت خواری وجود داردواز سوی دولت برای اصلاح نظام اداری تدبیری اندیشیده نشود مردم کاری ازدستشان بر نمی آید وروز به روز اوضاع بدتر وبه رنج وگرفتاری مردم افزوده خواهد شد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۷ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
اقتصاد ما از سه جا ضربه شدیدی خورده ، کالای قاچاق، دادن تسهیلات بانکی به افراد نالایق که به جایی اینکه وام بانکی را در راه تولید مصرف کنند بسوی سوداگری و دلالی هدایت کردند و سومین عامل هم فساد اداری و رانت و رشوه که بلای جان اقتصادمون شده
Iran (Islamic Republic of)
خبر خوان
۱۲:۲۸ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
جناب آقای رئیس محترم قوه قضائیه ، به نظر من ایراد در قوانین موجود در خصوص دزدی ،فساد مالی و اداری و.... می باشد اگر متهمان و خلاف کاران به اشد مجازات برسند کسی جرات نمی کند دست به این خلاف کاری بزند. آقای رئیس دزد از یکسو دستگیر می شود اما خیلی سریع از سوی دیگر آزاد شده و روانه جامعه می شود.باید قبول کرد که قانون مجازات فعلی کارایی لازم را ندارد . خطر بزرگی آینده جامعه ایرانی را تهدید می کند خلاف ، دزدی ، فساد دارد به اوج خود می رسدمجریان قانون همکاری لازم را نمی کنند و .........
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۱ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
احسنت نظر منم همینه یکبار دزد دستش در ملا عام بریده شود دیگر کسی جرات دزدی ندارد باید قاطع برخورد کرد همه آدمها زرنگ نیستند بعضی ها بیمارند یا ساده اند وگول این آدمهای شیطان صفت را می خورند باید راه ورود دزد را سدکنیم وببندیم.
Sweden
ناشناس
۱۲:۰۳ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
سلام و سپاس جناب حاج اقا رئیسی!حاج اقا در ایران حجاب و خیلی موارد دیگر طبق دستور مبارک اسلام است ک بسیار عالی .چرا حکم اسلامی در مورد دزدی از بیت المال نیست مثلا قطع دست و شلاق ،،،،،،.اگر باشد زمین خواری و حق حساب و دزدی از بین میرود .با سپاس از زحمات شما
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۵۶ ۰۱ بهمن ۱۳۹۸
رئیسی,از تعرفه های نجومی و مشکوک مخابرات ، همراه اول هم گله داریم
تعرفه اینترنتی رو دوبرابر کردند در کمتر از یک سال
بسته یالانه ای رو شش ماهه و افزایش قیمت...
آخرین اخبار