برداشت خیار گلخانه‌ای در ایرانشهر به بیش از سه هزار و ۵۰۰تُن رسید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر گفت: برداشت خیار در این شهرستان از اوایل آبان ماه آغاز شده است.

مجید فیاضی با بیان اینکه کشاورزان ایرانشهری امسال بیش از ۵۵ هکتار از زمین‌های کشاورزی خود را به کشت محصول خیار گلخانه‌ای اختصاص داده‌اند افزود: استفاده بهینه از آب، نوبرانه بودن محصول، استقبال خوب خریداران و سوددهی بالا، موجب شده کشاورزان ایرانشهری هر سال سطح زیرکشت خیار گلخانه‌ای را افزایش دهند.

او گفت: از هر هکتار گلخانه به طور متوسط ۱۵۰ تُن خیار برداشت و این در حالیست که در فضای باز در هر هکتار، تنها ۵۰ تُن خیار تولید می‌شود.

محصول خیار گلخانه‌ای ایرانشهر که برداشت آن تا اردیبهشت‌ماه ادامه دارد، علاوه بر سیستان و بلوچستان به نقاط دیگر کشور نیز ارسال می‌شود.

بیش‌از ۶۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۳۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم در تولید و عرضه خیار گلخانه‌ای در شهرستان ایرانشهر مشغول بکار هستند.

انتهای پیام/گ

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.