به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید شما هم تنها آش دندونیای که یادتان باشد همان آش جو با سیرابی است که اغلب مادرها و مادربزرگها برای کودک ۶ ماهه خانه میپزند؛ اما آیا میدانستید آش دندونی را میشود به نحوه دیگری هم درست کرد که هم مغذیتر باشد و هم خشمزهتر؟
طرز پخت آش دندانی به سبک تبریز را برایتان آورده ایم، طعمی متفاوت و به یاد ماندنی که تا مدتها زیر دندان همه فامیل میماند.
مواد لازم پخت آش دندونی (برای ۸ نفر)
۳۰۰ گرم گندم پوستکنده و درسته
۲ لیتر شیر
۱۰۰ گرم لوبیا چیتی
۱۰۰ گرم نخود
یک عدد قلم گوسفند یا گاو
۱۵۰ گرم مغز فندق
۱۵۰ گرم مغز بادام
۱۵۰ گرم مغز پسته
۱۵۰ گرم مغز گردو
۱۰۰ گرم خامه
طرز تهیه و دستور پخت:
یک روز قبل گندم را با شیر خیس کنید و در یخچال بگذارید. لوبیا چیتی و نخود را هم در آب خیس کنید. روز بعد آب نخود لوبیا را خالی کنید و با شیر و گندم روی شعله بگذارید تا بجوشد. قلم را بجوشانید و آبی که عصاره آن است را به مواد روی گاز اضافه کنید. بعد از نیم ساعت مغزها را به آن اضافه کنید و میگذارید تا خوب قوام آیند و لعاب بیندازند. بعد از پخت کامل، داغ داغ در ظرف ریخته و بعد از ۲۰ دقیقه با خامه و مقداری مغز روی آن را تزئین کنید.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/