به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، هرمز شجاعیمهر مجری تلویزیون که فعالیت هنری خود را با گویندگی در رادیو آغاز کرده، درباره گویندگی در رادیو گفت: چیزی که رادیو را ماندگار میکند، گوینده آن است که ارتباط رسانهاش را با مردم برقرار میکند.
من دیوانهوار عاشق این کار بودم
مجری سیمای خانواده نحوهی ورودش به رادیو و شروع کار گویندگی را اینگونه شرح داد: من دیوانهوار عاشق این کار بودم. اساتید قدر آن موقع از من تست صدا گرفتند و بعد یک کلاس شش ماهه توسط اساتید آن زمان مثل فیروزه امیرمعز و امیر نوری برای ما گذاشتند. من در ابتدا یک برنامه ساده را شروع کردم و یک سال ادامه دادم تا اینکه به تدریج وارد جرگه شدم.
حاصل تمام تلاشها توسط گوینده ارائه میشود
شجاعیمهر درباره شرایط کنونی گویندگان رادیو گفت: شنیدهام که دیگر اصول زمان ما رعایت نمیشود و معیارهای انتخاب گوینده فرق کرده است و ما شاهد بازتابش هستیم. حاصل تمام تلاشهای نویسندهها، کارگردانان، تهیهکنندگان و گزارشگران توسط گوینده ارائه میشود و این خیلی مهم است که چگونه ارائه میشود.
در رادیو نویسنده خوب نداریم
هرمز شجاعیمهر در رابطه با متننویسی در رادیو گفت: در رادیو نویسنده خوبی نداریم. در گذشته گویندهها آنقدر قوی، تحصیلکرده و علمی بودند که میتوانستند آنچه در جامعه میبینند را یادداشت کنند و در برنامههایشان مطرح کنند. الان شاید خیلی گویندههای خوبی نداریم و نویسنده هم که نداریم پس طبیعی است که خیلی ضعف ایجاد میشود.
به گفته حضرت امام(ره) رادیو مثل دانشگاه است
مجری سیمای خانواده در ادامه گفت: من ۱۰ سال در رادیو بودم و هنوز هم عاشق رادیو هستم و اعتبار خاصی برایم دارد. رادیو به ما میآموزد و به گفته حضرت امام (ره) رادیو مثل دانشگاه است. کسانی که در رادیو و تلویزیون کار میکنند باید اهل مطالعه و خواندن باشند. من دربارهی خودم میگویم که برنامهی سیمای خانواده را اجرا میکنم، باید ارتباطات درون خانواده و اینکه چگونه یک خانواده تمیز، عاشق و خوب داشته باشیم را با توجه به اینکه هر روز ارتباطات عوض میشود مطالعه کنیم. اینها میتوانند رادیو و تلویزیون را جذاب کنند.
بیشتر وقتم به مجله خانواده سبز میگذرد
او درباره فعالیتهای کنونیاش گفت: من مجله خانواده سبز را دارم و بیشتر وقتم به مجله میگذرد. در رادیو دیگر فعالیتی ندارم اما برنامه سیمای خانواده را در تلویزیون دارم.
هرمز شجاعی مهر در پایان گفت: آرزو میکنم مردم یکبار دیگر برگردند به رسانه مکتوب، برگردند به مجله، برگردند به روزنامه و برگردند به کتاب.
منبع: ایسنا
انتهای پیام/