خدیجه رحمانی متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتوگو با خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فواید سنگدان مرغ گفت: سنگدان یکی از قسمتهای داخلی مرغ یا سایر پرندگان است که طبق مطالعات پزشکی و از نظر ارزش تغذیهای نسبت به قسمتهای دیگر مرغ چربی کمتری دارد.
او افزود: میزان چربی و کلسترول جگر بسیار بالاست. ولی در هر ۱۰۰ گرم سنگدان مرغ ۲۳۷ میلی گرم کلسترول، ۲ گرم اسید چرب ترانس، نیم گرم اسید چرب اشباع و مقدار زیادی ویتامین B موجود است که باید مصرف شود.
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی تصریح کرد: سنگدان مرغ حاوی مقدار زیادی سلنیوم، پتاسیم و روی است که باید حتما در وعدههای غذایی مصرف شود، اما از نظر تامین آهن ارزش کمتری دارد.
رحمانی با اشاره به میزان مصرف سنگدان مرغ اظهار کرد: از آنجایی که سنگدان مرغ دارای ارزش تغذیهای بالاست مصرف آن به میزان ۱۵۰ گرم و یک بار در هفته به عنوان وعده غذایی مهم و اصلی توصیه میشود.
بیشتر بخوانید: خواص بی نظیر سنگدان مرغ/ غذای پیشنهادی برای فرار از کم خونی و ریزش مو!
این متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: مصرف زیاد سنگدان مرغ میتواند سیستم ایمنی بدن انسان را با اختلالات و مشکلات زیادی رو به رو سازد.
رحمانی درباره پروتئینهای موجود در سنگدان مرغ گفت: سنگدان مرغ دارای ۱۳.۵ درصد پروتئین و در هر ۱۰۰ گرم ۱۲۰۰ کالری است که میتواند به عنوان یک وعده غذایی مفید و موثر در درمان بیماریها مصرف شود.
انتهای پیام/