معاون پژوهشی دانشکده مهندسی راه آهن مطرح کرد: با این که بیش از ۲۰ سال از احداث دانشکده مهندسی راه آهن می‌گذرد، اما متاسفانه بسیاری از جوانان ما با این رشته آشنا نیستند.

محمدعلی رضوانی معاون پژوهشی دانشکده مهندسی راه آهن در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: دانشجویان در این دانشکده  در زیر شاخه های مهندسی راه آهن در مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در حال تحصیل هستند و برای اشتغال دانشجویان با صنعت ریلی کشور، متروها و راه آهن سراسری کشور در بخش‌های مختلف مشارکت داریم .

معاون پژوهشی دانشکده مهندسی راه آهن گفت: تلاش ما بر این است که با مهیا کردن شرایط کافی برای  دانشجویان آنها را  از نزدیک با فعالیت‌های صنعتی آشنا کنیم همچنین بتوانیم از مشکلات و معضلات  صنعتگرها  در بخش های ریلی کشور آگاه شویم .

او گفت: هدف ما این است که با ردیابی مشکلات و معضلات صنعتگران پایان نامه های دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا را به صورت هدفمند در جهت حل مشکلات کشور هدایت کنیم تا بتوانیم در این زمینه موثر واقع شویم.


بیشتر بخوانید: توسعه حمل و نقل ریلی نیازمند حمایت‌ کارفرمایان


معاون پژوهشی دانشکده مهندسی راه آهن مطرح کرد: با این که بیش از ۲۰ سال از احداث دانشکده مهندسی راه آهن می‌گذرد، اما متاسفانه بسیاری از جوانان ما با این رشته آشنا نیستند. به همین دلیل من از دانش آموزان مستعد که در حال انتخاب رشته هستند دعوت می‌کنم که باآگاهی بیشتر نسبت به این رشته آن را انتخاب کنند و با فعالیت در امورات پژوهشی در بتوانند وظیفه خود را نسبت به کشور ادا کنند.

انتهای پیام /

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار