حقیقت نائب رئیس اتحادیه بنک داران مواد غذایی در گفت و گو با خبرنگار
صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تاثیر حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی از شکر بر بازار گفت: با وجود پیگیریهای متعدد از نمایندگان مجلس طی ماههای قبل اظهاراتی مبنی بر حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی شکر مطرح است که این امر میتواند تاثیر به سزایی در قیمت داشته باشد.
او افزود: با توجه به کاهش تولید شکر و تامین بخش اعظم شکر مورد نیاز از طریق واردات حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ میتواند در افزایش قیمت نهایی شکر تاثیر به سزایی داشته باشد که این امر تنها مربوط به سبد خانوار نیست بلکه ماده اولیه بسیاری از صنایع همچون داروسازی، شیرینی و شکلات را شکر تشکیل میدهد که حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی بر افزایش هزینههای تولید این صنایع تاثیر به سزایی دارد.
به گفته این مقام مسئول، با توجه به آنکه ماده اولیه بسیاری از صنایع را شکر تشکیل میدهد حذف ارز دولتی در افزایش هزینههای تولید و قیمت نهایی محصول در بازار تاثیر به سزایی دارد.
حقیقت ادامه داد: با توجه به آنکه حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی میتواند به سبب ایجاد جو روانی بر تلاطم قیمت در بازار اثر بگذارد که به همین خاطر از مسئولان ذیربط انتظار میرود که تجدید نظری بر این مصوبه داشته باشند تا صنایع با مشکلات مواجه نشوند.
نمایندگان مجلس مخالف اختصاص ارز دولتی به واردات شکر هستند
نائب رئیس اتحادیه بنک داران مواد غذایی در پایان تصریح کرد: با مطرح شدن موضوع حذف ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی از واردات شکر در آبان ماه واکنشهای متعددی مطرح شد که متاسفانه نمایندگان مجلس به سبب زیان آور بودن مصرف قند و شکر حاضر به معاف بودن این محصول از ارزش افزوده و اختصاص ارز ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی به واردات آن نشدند این در حالی است که بسیاری از محصولات نسبت به قند و شکر برای سلامت زیان آورتر است.
انتهای پیام/