آمارها نشان می‌دهد تعداد افرادی که پس از ابتلا به ویروس کرونا بهبود یافته‌اند بیشتر از میزان فوتی‌های مبتلا به این ویروس هستند.

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کرونا نوعی ویروس است که باعث ایجاد عفونت در بینی، سینوس‌ها و دستگاه تنفس فوقانی می‌شود. این بیماری در اواخر دسامبر ۲۰۱۹ در یکی از شهر‌های بزرگ کشور چین به نام شهر ووهان گزارش شده و به شدت در حال شیوع است. براساس گزارش‌های مقامات بهداشت چین علاوه بر شهر ووهان در ۲۹ استان و منطقه این کشور ویروس کرونا مشاهده شده است.

این ویروس مرگبار علاوه بر کشور چین بسیاری‌های کشورهای جهان را درگیر کرده است و در کشورهایی همچون: تایلند، تایوان، سنگاپور، هنگ کنگ،مالزی،عربستان، استرالیا، بریتانیا، آلمان، ژاپن، ماکائو، کره جنوبی، هند، مکزیک، فرانسه، آمریکا و کانادا افراد مبتلا به ویروس کرونا مشاهده شده‌اند.

سازمان جهانی بهداشت چندبار نشست اضطراری در رابطه با شیوع کرونا ویروس برگزار کرد و در نهایت ۳۰ ژانویه یا ۱۰ بهمن همه‌گیری این ویروس را یک فوریت بهداشتی با دغدغه بین‌المللی اعلام کرد.

امکان آلوده شدن به ویروس کرونا برای همه گروه‌های سنی وجود دارد. البته سالمندان و افرادی که بیماری زمینه‌ای مانند: آسم، دیابت و بیماری قلبی دارند، بیش از دیگران مستعد ابتلا به این نوع بیماری ویروسی هستند.

ویروس کرونا با علائمی، چون تب، سرفه، گلو درد، درد عضلانی، آب ریزش بینی، سر درد و بدن درد بروز کرده و در مواردی با تهوع و اسهال همراه است، البته علائم بیماری بعد از هفت روز از ورود آن به بدن فرد بروز می‌کند.

منشا ویروس کرونا

ویروس کرونا برای اولین بار توسط یک ویروس شناس به نام کئو پون در دانشکده بهداشت چین رمزگشایی شد. به عقیده او کرونا از جمله موارد نادری است که در اصطلاح پزشکی زونوتیک نامیده می‌شود. زونوتیک به بیماری‌هایی گفته می‌شود که از حیوان به انسان منتقل می‌شوند. به دلیل شباهت زیاد ساختار ویروس کرونای جدید با ویروس کرونای ماری محققان این احتمال را می‌دهند که این ویروس از مار به انسان منتقل شده باشد. البته گمانه زنی‌هایی هم درباره انتقال ویروس کرونا از توله گرگ و سوپ خفاش که یک غذای پرطرفدار در شهر ووهان است وجود دارد.

سوپ خفاش


بیشتر بخوانید: ماجرای انتقال بیمار مبتلا به کرونا توسط اورژانس در تهران+ فیلم


اولین واکسن آزمایشی ویروس کرونا

تاکنون هیچ درمان دارویی برای جلوگیری از ابتلا به ویروس کرونا پیدا نشده است و بنابر اعلام مقامات بهداشت یک شرکت مستقر در ایالات متحده که برای توسعه درمان بیماری‌های هپاتیت C و HIV تلاش می‌کند با همکاری بیمارستان دوستی چین و ژاپن قرار است دارویی ضد ویروس به نام "رمدسیویر" (remdesivir) را به زودی در شهر ووهان بر روی انسان آزمایش کند.

گفتنی است، با چند نکته بهداشتی ساده مانند: شستن مرتب دست‌ها با صابون، پوشاندن دهان و بینی خود هنگام عطسه یا سرفه، خودداری کردن از تماس با افرادی که علائمی شبیه آنفلوانزا دارند و عدم تماس محافظت نشده با حیوانات وحشی و اهلی می‌توان خطر ابتلا به این ویروس را کاهش داد.

کرونا


بیشتر بخوانید: کرونا شهر ۲۴ میلیون نفری را به شهر ارواح تبدیل کرد+ فیلم


آمار بهبود یافتگان مبتلا به ویروس کرونا

این روز‌ها آمار ابتلا به کرونا و مرگ و میر ناشی از آن در سانه‌های جهان داغ شده است. بنابر اعلام کمیسیون بهداشت ملی چین تاکنون ۲۴ هزار و ۳۲۴ نفر به ویروس کرونا مبتلا شده اند و ۵۰۰ نفر از مبتلایان جان خود را از دست داده اند. اما موضوعی که به آن توجه نمی‌شود آمار چشمگیر بهبود یافتگان مبتلا به این ویروس است.

آمار‌های اعلام شده از طریق مقامات بهداشت در کشور چین نشان می‌دهد تعداد بهبود یافتگان این ویروس به ۶۶۶ نفر رسیده است و از تعداد افرادی که جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا ویروس از دست داده اند بیشتر است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار