به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس افتخاری نماینده مردم قزوین در شورای عالی استانها با بیان اینکه اجرای سند تحول بنیادین که سفارش مقام معظم رهبری است، چقدر در سطوح مدارس عملیاتی شده است؟ گفت: چشمانداز این سند که برای سال ۱۴۰۰ است، چقدر دانش آموزان را به حیات طیبه نزدیک کرده است و یا از آن فاصله گرفتهایم؟
عضو شورای عالی استانها افزود: محتوای کتب درسی با توجه به شعارهای آموزش و پرورش و سند تحول بنیادین باید مهارت محور باشد و مهارتهای زندگی را به دانش آموزان، آموزش بدهد، چقدر محقق شده است؟
افتخاری افزود: وقتی اقتصاد و پول رکن اصلی زندگی مردم است، چرا در طول ۱۲ سال زندگی دانش آموز، یک سطح هم در خصوص مدیریت مالی در زندگی دانش آموز تدریس نمیشود؟
او با تأکید بر آموزش مهارتهای زندگی، خاطرنشان کرد: چرا نباید کتابی تحت این عنوان و یا به عنوان اقتصاد در مدارس تدریس شود؟
عضو شورای عالی استانها افزود: آیا با این همه مشکلات مالی وقت آن نیست که یک معاون اقتصادی با تیم تخصصی که علم اقتصاد خوانده باشد، در آموزش و پرورش ایجاد کنید؟
افتخاری خاطرنشان کرد: علی رغم اینکه قرار شده بود به راهبران آموزشی مبالغی پرداخت شود، متأسفانه ۴ سال است که با وسایل شخصی خود به دورترین روستاها جهت بازدید و پیگیری مشکلات مدارس مراجعه میکنند.
او با اشاره به تعیین تکلیف نشدن وضعیت نیروهای خرید خدماتی، گفت: ۶ سال است که از این نیروها به صورت برده استفاده میشود و حقوق مکفی دریافت نمیکنند.
عضو شورای عالی استانها با تأکید بر اینکه غفلت از آموزش و پرورش خسارتهای جبران ناپذیری را برای مردم و کشور به دنبال خواهد داشت، گفت: هر کشوری که به آموزش و پرورش توجه کرده و تعلیم و تریبت اولویت آن بوده، راه پیشرفت را پیدا کرده است و برای هر کشوری مهمترین سرمایه، سرمایه انسانی است که آن هم در آموزش و پرورش تربیت میشود.
انتهای پیام/