به گزارش خبرنگار
حوزه فناوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات صبح امروز در مراسم رونمایی از سامانه برخط اطلاعات بیمه شدگان که در سازمان مرکزی بیمه سلامت برگزار شد، اظهار کرد: من پیشنهاد میکنم که یک اسمی بر روی پایگاه داده اطلاعات بر خط بیمه شدگان مردم گذاشته شود، زیرا این پایگاه بیست و پنجمین سامانه مهم در کشور محسوب میشود و باید از یک هویتی خاص برخوردار باشد.
وزیر ارتباطات ادامه داد: پایگاه داده اطلاعات بر خط به نوعی هویت سلامت مردم است و باعث شده تا مردم از شر دفترچههای کاغذی خلاص شوند.
آذری جهرمی گفت: هزینه سالانه چاپ دفترچه در کشور ۴۰۰ میلیارد تومان است که با راه اندازی پایگاه اطلاعات برخط بیمه شدگان کشور میتوان از این هزینه صرفه جویی کرد. راه اندازی پایگاه داده اطلاعات بر خط، ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار همپوشانی بیمهای را حذف میکند.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: با حذف دفترچه های کاغذی و صرفه جویی ۴۰۰ میلیارد تومانی می توان ۲۰ ماهواره ظفر ۱ و ۲ ساخت.
آذری جهرمی ادامه داد: پایگاه داده اطلاعات بر خط باعث شده یکسری عملهای جراحی مازاد در کشور انجام نشود.
راه اندازی پایگاه داده اطلاعات بر خط، هزینهها را مدیریت میکند
او گفت: راه اندازی پایگاه داده اطلاعات بر خط باعث مدیریت هزینهها میشود. مشکلات پزشکان ما این است که وقتی خدماتی از طریق بیمه ارائه میدهند پولشان را با تاخیر دریافت میکنند ؛ بنابراین در نظام الکترونیکی، زمان پرداخت مطالبات کاهش مییابد.
وزیر ارتباطات افزود: بر اساس اعلام مدیر عامل سازمان بیمه سلامت، کسانی که از این پایگاه استفاده میکنند، پولشان را بیمه سلامت در آخر ماه به طور کامل پرداخت میکند.
آذری جهرمی ادامه داد: ضریب نفوذ پایگاه داده اطلاعات بر خط از میزان ۱۰ درصد باید ارتقا پیدا کند؛ ما میتوانیم از نظام الزامی و انگیزشی برای ارتقای ضریب نفوذ استفاده کنیم.
او ادامه داد: ما میتوانیم تا پایان سال آینده به یک هدف گذاری برسیم که پوشش این کار به بالای ۶۰ تا ۷۰ درصد برسد.
وزیر ارتباطات افزود: برون سپاری باعث رونق بازار دیگران میشود؛ بنابراین باید کار هر پروژهای را به بخش تخصصی خودش واگذار کنیم.
آذری جهرمی گفت: من نمره مثبتی به مجموعه الکترونیکی سلامت و بیمه سلامت میدهم و این اقدامات را شخصا پیگیری میکنم. امیدوارم این کارگاه هر چه سریعتر راهاندازی شود.
انتهای پیام/